Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +52
Dalej czuję niewyobrażalne szczęście, że mój były wpadł z jakąś inną szurnięta laska i co chwila jest bezrobotny bo ma dwie lewe ręce.
Tylko dziecka szkoda (ʘ‿ʘ)
Niby to wszystko już 2 lata temu ale dalej cieszy.
#gownowpis
Tylko dziecka szkoda (ʘ‿ʘ)
Niby to wszystko już 2 lata temu ale dalej cieszy.
#gownowpis
tekserew +14
Wybaczcie, ale baby nadal nie pojmuja zagrozen na swiecie.
Gdyby Konrad i Julka nie wstawili zdjecia z pierscionkiem zareczynowym, to by nie doszlo do podsycenia checi do zabojstwa u Bartka. Gdyby Konrad nie wrzucal relacji publicznie z tagiem kawiarni, to by jeszcze zyli. Nie zdawac sobie sprawy, ze 'psychol' sledzi ich zycie, gdzie wedlug niektorych zrodel Julka zglaszala poltora roku temu policji to, to czyste poczucie zycia w krainie bezpieczenstwa.
Psychol psycholem,
Gdyby Konrad i Julka nie wstawili zdjecia z pierscionkiem zareczynowym, to by nie doszlo do podsycenia checi do zabojstwa u Bartka. Gdyby Konrad nie wrzucal relacji publicznie z tagiem kawiarni, to by jeszcze zyli. Nie zdawac sobie sprawy, ze 'psychol' sledzi ich zycie, gdzie wedlug niektorych zrodel Julka zglaszala poltora roku temu policji to, to czyste poczucie zycia w krainie bezpieczenstwa.
Psychol psycholem,
Nie wiem czy mi się popsuła aplikacja xtb czy może też telefon. Przy jednym zleceniu pojawił się jakiś dziwny kolor, trochę podobny do trawy. Macie coś takiego?