Aktywne Wpisy
Natalia-_- +153
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +621
#nieruchomosci
szkoda, że te same #!$%@? z knf nie wymusiły na bankach ofert na taki sam okres kredytowania na stałą stopę
Komentarz usunięty przez autora
@TheDzions: knf "trąbił" 3 miesiące przed podwyżkami st00pek - prawie rok po obniżeniu stóp do zera.
@TheDzions: KNF to się obudził na kilka miesięcy przed podwyżkami, tylko po to by móc teraz powiedzieć "no przecież ostrzegaliśmy", kiedy większość kredytów została już zaciągnięta. Tak samo jak z Amber Gold, ostrzegali, ale za późno i nieskutecznie.