Wpis z mikrobloga

@Zielonykubek: nie, no oczywiście, że tak, przecież każdy rodzić ma te 2-3 stówki wolne to może pożyczyć dziecku.

@v-tec nie rozumiem jak 18 letni dorosły facet nie miałby odłożonych 900k na czarną godzinę. Ja w wieku 13 lat założyłem własną cukiernie z pączkami i dorobiłem się kilku milionów, a zdarzyło mi się reklamować dobrą pastę na wybielanie zębów. Dorosły mężczyzna powinien zarabiać minimum 50k miesięcznie. Zakop.
  • Odpowiedz
@poison101: pewnie najlepiej naplodzic dzieci i kazac im wypoerdalac z domu w wieku 18 lat i radz sobie sam po szkole ktora go niczego nie nauczyla. Ja musialem placic za pokoj mieszkajac u rodzicow. To jest straszne ze wchodzac w dorosle zycie zamiast sie rozwijac to musisz tyrac aby rachunki oplacic, a gdzie edukacja, zbieranie na biznes, cokolwiek. Najgorsze co mozna dsiecku zrobix to zostawoc go na pastwe losu. Dziecko
  • Odpowiedz
@Zielonykubek: pytanie po co ktoś tyle bierze, co za to kupisz xD, ostatnio patrzyłem sensowne mieszkanie 70-80 metrów tak praktycznie milion złotych, jak ktoś odłożył 750 tys, to równie dobrze może poczekać rok-dwa odłożyć resztę i kupić bez odsetek
  • Odpowiedz