Wpis z mikrobloga

@Godir17 Stać mnie na niezależne myślenie. Nie bój się że ci jakiś ruski kundel zrobi inwazję bo Polskę próbowali wiele razy zniszczyć i im się nie udało. Najpierw niech się przestaną kompromitować na Ukrainie.
@ArtBrut: ja sie nie boje, wojna nam nie grozi, nie mam ochoty ogladac kompromitacji naszych sluzb bo nie potrafia upilnwoac protestujących Ukraińców, ktorzy nie sa u siebie
@Hrabia_Horeszko: gdyby Putin wypowiedział oficjalną wojne to wtedy moglby ja toczyc zgodnie z prawem, ale wszystko #!$%@? i Rosja jest w żopie. Wojna to nic innego jak polityka, ale taka, której nie dalo się załatwić poprzez rozmowę i umowy
@Krysztalowa: kolejny kretyn ktory nie umie czytac, jak wypowiadasz wojne oficjlanie to wtedy prawo reguluje międzynarodowe prawo wojenne, Putin kretyn wojny nie wypowiedzial, wiec wszystkie jego dzialania sa bezprawne, nie wiem czego nie kumacie dzbany
@Godir17: Czego ty nie kumasz "dzbanie", że czepiasz się o nieprzestrzeganie prawa względem kraju, który otwarcie gwałci to prawo. Jeszcze #!$%@? może hymn rosji na tym cmentarzu powinni odśpiewać, bo 9 maja takie piękne rosyjskie wydarzenie? Wywołali wojnę muszą być gotowi na strajki. Mógł siedzieć na dupie i się nie wychylać, a on jeszcze z czerwonym ryjem mówił do kamer, że wojny nie ma i te ludobójstwa są udawane.
@Krysztalowa: poczytaj jakim prawem sa chronieni ambasadorowie i jakim zawsze byli chronieni, to jest podstawa prowadzenia dyplomacji, wy macie podejscie takie jakby rosja miala znikac za miesiac, ale ona nie zniknie i trzeba bedzie z nią dyplomacje prowadzic, jestescie debilami z pojeciem o polityce i prawie na poziomie podstawowki
@Godir17: Ale wiesz, że mogliby go odstrzelić? Tak po prostu, z dystansu? Mieli go pancerna bańką otoczyć? Ilu znanych ludzi tak zginęło mimo ochrony? Nastroje są jakie są i tego nie zmienisz. Powinien się cieszyć, że dostał jedynie farbą, a wy się zesraliście jakby ktoś tam granat rzucił. Nie obchodzi mnie zdanie wielkiego pana politologa w twojej osobie, bo Ja jako człowiek ze skończoną podstawówka mogę cię zapewnić, że gówno się
@Krysztalowa: no gowno sie wydarzy, to tylko zle swiadczy o naszych sluzbach, ktore nie potrafia przypilnowac ambasadora przez 3h zeby polozyl kwiatki i odjechal w spokoju, lepiej zeby wsciekli ukraincy go osaczyli i obrzucili farba bo mu sie kurła nalezy, myślenie ludzi pierwotnych