Kojarzy ktoś firmę ELZO? Trochę podejrzane żeby cena za ładowarkę 18W była tak niska. Ocena też podejrzanie wysoka. A do tego wysyłka chyba z magazynu Amazon. W sumie taka cena to nawet z ciekawości bym zamówił żeby sprawdzić xD
@McKeyPL: oni będą mieli problem do wysokości ceny ładowarki i pewnie jakoś to przełkną. Ale popalone urządzenia ładowane z tego cuda to już będzie problem OPa :) I nie, nie twierdzę, że ta ładowarka na pewno coś takiego spowoduje, sam używam chińskich ładowarek z Aliexpress od lat i póki co tylko jedna mi zdechła (bezpiecznie), ale ta jak na QC3 jest
@Jarek_P: Co do popalonych urządzeń to teoretycznie dało by rade też ich pociągnąć do odpowiedzialności. A co do jakości samych tanich ładowarek to akurat wczoraj wyszedł film.
@Bpnn: nie potrzebuje ładowarki, trafiłem na to przypadkiem i mi się wydało podejrzane.
@McKeyPL: @Jarek_P: I teraz jak patrzę na YouTube to jest kilka filmów o tej ładowarce ale wszystkie z przed kilku lat i w tytule że to ładowarka QC2, chyba że od tamtego czasu wypuścili jakąś nową wersję ( ͡°͜ʖ͡°)
https://www.amazon.pl/gp/product/B01FSEBC9K
#android #elektronika #pytanie
@McKeyPL: oni będą mieli problem do wysokości ceny ładowarki i pewnie jakoś to przełkną. Ale popalone urządzenia ładowane z tego cuda to już będzie problem OPa :)
I nie, nie twierdzę, że ta ładowarka na pewno coś takiego spowoduje, sam używam chińskich ładowarek z Aliexpress od lat i póki co tylko jedna mi zdechła (bezpiecznie), ale ta jak na QC3 jest
@McKeyPL: teoretycznie - tak, Praktycznie - chyba byś musiał w tym celu im proces wytoczyć, a na pewno opłacić z własnej kieszeni rzeczoznawcę.
@McKeyPL: @Jarek_P:
I teraz jak patrzę na YouTube to jest kilka filmów o tej ładowarce ale wszystkie z przed kilku lat i w tytule że to ładowarka QC2, chyba że od tamtego czasu wypuścili jakąś nową wersję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pesymistyk: albo wpadli na genialny pomysł, że z napisem QC3 na obudowie szybciej się sprzeda.