Wpis z mikrobloga

Spróbuję wypowiedzieć się obiektywnie.
Jestem zażenowana tą całą sytuacją z powrotem Domi.
Jak w hotelu musi być nudno że potrzebny był jej powrót do nakręcenia Dramy ze ździrem i Oliwia.
Zachowanie ździra jest poniżej krytyki, on nie wie co ma zrobić, która wybrać? No przecież skoro od dłuższego czasu dogaduje się z Oliwia to czemu w ogóle bierze pod uwagę Domi? Totalnie nie kumam gościa.
Druga kwestia, Dominika też jest niezła , manipulantka najpierw perfidnie odbiła ździra Oliwi, a teraz jest zniesmaczona zachowaniem "przyjaciółki" i próbuje zbliżyć się do ździra. To jest na nich taka zła i znowu chce byc z nim w parze? Chyba że to taka próba zemsty i zamydlenia oczu.
No i na koniec zachowanie Oliwi, tu faktycznie było widać że nie wie jak ma się zachować i było jej głupio z powodu tej całej sytuacji, ale widać było że ewidentnie zauroczyła się ździrem, z perspektywy Domi, Oliwia zachowała się jak menda bo skoro to jej niby przyjaciółka to czemu tak zrobiła? Może próbowała się poniekąd odegrać za to że odbiła ździra?
Mówiła że niby nie, ale sama jestem kobietą i wiem że często jak nas ktoś wku**i to sobie robimy ząb za ząb
Z całej tej trójki najbardziej winnym jest zdzir.
Zamotal w głowie obu dziewczynom, wyszła drama, kwas i obie są poniekąd zranione.
#hotelparadise
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AleksandraLak: mam te same przemyślenia. Ja bylam wrecz prawie pewna, że Kuba powie Dominice że po tym jak odpadla do niego dotarlo, że to jednak do Oliwi coś czuł cały czas i że to z nią teraz tworzy coś więcej tymbardziej że sie tak zbliżyli do siebie. A on po takim czymś sie jeszcze zastanawia? Szok!
Druga sprawa zachowanie Dominiki. Ja myślałam, że jak ona sie dowie, to łzy jej
  • Odpowiedz