Test ramy po jej kolejnym spawaniu. Korciło mnie od jakiegoś czasu na wypad kwadratowy, ale nie było warunków. Trochę się udało nadrobić, choć plan był większy, a wyszedł jako taki ¯(ツ)/¯ Chciałem zrobić 50 km, bo wszystkie jazdy od listopada to dpd. Obrana trasa okazała się jednak nieco trudniejsza. Objeżdżałem starorzecza Narwi, gdzie drogi zaznaczone na mapie tak nie do końca istniały. Poza tym mnóstwo wody, przepraw, a koniec końców zatrzymał mnie bród, gdzie już nie szło przejść lub przeskoczyć obok. Sandałów nie zabrałem, więc mimo wcześniejszego taplania się w błocie zdecydowałem o próbie objechania tego bajora. Oczywiście zakończyło się to niepowodzeniem, a dodatkowo zaczęło robić się zimno, więc czas było skoczyć do domu. Poza błotem był też bardzo sypki i głęboki piasek...
W ostatnim komentarzu podkład muzyczny ( ͡°͜ʖ͡°)
Max square: 12x12 Max cluster: 194 Total tiles: 518 (+13)
Test ramy po jej kolejnym spawaniu. Korciło mnie od jakiegoś czasu na wypad kwadratowy, ale nie było warunków. Trochę się udało nadrobić, choć plan był większy, a wyszedł jako taki ¯(ツ)/¯
Chciałem zrobić 50 km, bo wszystkie jazdy od listopada to dpd. Obrana trasa okazała się jednak nieco trudniejsza. Objeżdżałem starorzecza Narwi, gdzie drogi zaznaczone na mapie tak nie do końca istniały. Poza tym mnóstwo wody, przepraw, a koniec końców zatrzymał mnie bród, gdzie już nie szło przejść lub przeskoczyć obok. Sandałów nie zabrałem, więc mimo wcześniejszego taplania się w błocie zdecydowałem o próbie objechania tego bajora. Oczywiście zakończyło się to niepowodzeniem, a dodatkowo zaczęło robić się zimno, więc czas było skoczyć do domu. Poza błotem był też bardzo sypki i głęboki piasek...
W ostatnim komentarzu podkład muzyczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Max square: 12x12
Max cluster: 194
Total tiles: 518 (+13)
#rowerowyrownik #wagantowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki