Wpis z mikrobloga

Oho, czyżby nowi idole wykopków? Już mi ich szkoda, jak za pół roku będą hejtowani i na głównej z płoemienim bedą "afery" na ich temat :/
  • Odpowiedz
@fanmarcinamillera każdy ich odcinek jest kawałkiem świetnej pracy i myślę, że wśród naszych polskich kanałów podróżniczych można śmiało powiedzieć, że najlepszy.

@onpanopticon idealne podsumowanie ich kanału. Jeden z nielicznych, który ogląda z przyjemnością i potrafisz opowiedzieć o czym był odcinek.
  • Odpowiedz
@fanmarcinamillera: Świetny kanał i zarazem mój ulubiony o tej tematyce, a robiłem podejście do wielu innych (m.in. promowane na wykopie Przez Świat na Fazie i Autostopem na Kołymę, Bez Planu, który był już lepszy, Vlog Casha, Glob Story itd.). Dobrze widać progres jaki ta para zaliczyła na przestrzeni lat, nagrywanie wychodzi im naturalnie i nie ma zbędnego pokazywania swojej mordy przez 3/4 filmu i gadanie tak naprawdę o niczym. Też
  • Odpowiedz
@fanmarcinamillera: spoko materiały, ale gdzieś zniknęły ich filmy z wizyty na ruskich zawodach czołowych, gdzie pokazywali jak oficer opowiadał jak wstąpić do kacapskiego wojska xD

Ech, Ci wszyscy podróżnicy ze słabością do wschodu, pięknych rosyjskich stepów, kolei transsyberyjskiej, rosyjskiego baletu… xD
  • Odpowiedz
@fanmarcinamillera: Za to ich lubię najbardziej, że nie robią tego dla lansu i że starają się zrobić coś dobrego dla świata ( ʖ̯) w Ameryce Południowej organizowali lekcje polskiego dla Polonii, pomagali w ewakuacji i integracji ludzi z Afganistanu a teraz jeszcze wożą jedzenie na teren wojny. Mało kogo szanuję tak bardzo jak ich ()
  • Odpowiedz