Mam problem z trasami, zawsze zaplanowane trasy przesyłałem na wahoo przez usb i z menu mogłem sobie ją wybrać. Od jakiegoś updatu urządzenie nie widzi tras przesyłanych przez usb i jedyna opcja żeby trasa byłą widoczna to muszę wysłać plik na telefon i dopiero w aplikacji element mogę trasę przesłać na urządzenie.
@Arturrow: w czym tworzysz trasy? jak zepniesz stronę na której planujesz z apką wahoo to licznik jak złapie dostęp do internetu sam sobie wszystko pobiera na bieżąco
@Arturrow: Tak jak kolega wyżej pisał. Rysuję trasy na stravie i mi się sam licznik synchronizuje i pobiera te trasy - nie trzeba się bawić w żadne kable
@Arturrow: wrzucenie pliku do folderu na komputerku już nie dodaje trasy. Ale oprócz tego co napisali przedmówcy możesz plik wrzucić do telefonu, puknąć go w managerze plików i wskazać by został otworzony aplikacją elemnt która prześle go na komputerek.
Czy tylko ja jestem uprzedzony don książek pisanych przez kobiety? Jeśli jest to fantasy to już niemal na 100% wiem ze książka mi się nie spodoba. #ksiazki
Od jakiegoś updatu urządzenie nie widzi tras przesyłanych przez usb i jedyna opcja żeby trasa byłą widoczna to muszę wysłać plik na telefon i dopiero w aplikacji element mogę trasę przesłać na urządzenie.
#wahoo #rower
Ale oprócz tego co napisali przedmówcy możesz plik wrzucić do telefonu, puknąć go w managerze plików i wskazać by został otworzony aplikacją elemnt która prześle go na komputerek.