Aktywne Wpisy
TheOneAndOnly +319
Smieszy mnie ze wykopki na kazdym kroku pisza ze NIE WOLNO placic za dziewczyne, kolacje zawsze pol na pol i bron boze sponsorowac wakacji bo jest sie wtedy cuckiem i betabankomatem XD
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
SPiR_SWOJAK +210
Kupuj polskie produkty - ketchup (cz.2)
#ketchup #kupujpolskieprodukty
😎🍅 Kolejna grafika w ramach naszej akcji informacyjnej "Kupuj polskie produkty" - ponownie dotycząca ketchupów! Okazało się, że polskich firm jest więcej - nie chcieliśmy ich pomijać!
😋Na Wasze stoły i grille polecamy
#ketchup #kupujpolskieprodukty
😎🍅 Kolejna grafika w ramach naszej akcji informacyjnej "Kupuj polskie produkty" - ponownie dotycząca ketchupów! Okazało się, że polskich firm jest więcej - nie chcieliśmy ich pomijać!
😋Na Wasze stoły i grille polecamy
Myślę czy sobie go nie kupić poleasingowego.
16 GB RAM i 480 SSD za 1900zl. Warto brać? Może bardziej opłaca się coś innego?
Laptop to mój drugi komputer, używany do przeglądania internetu lub jak trzeba coś zrobić mobilnie.
#thinkpad #laptopy #laptop #linux
@kamilo0: na ten moment średnio. Jak juz chcesz kupić coś sensownego i tanio to bierz t480 - procek w praktyce jest tam 2x mocniejszy
@kamilo0: za tyle to t480 można było wyrwać.
Komentarz usunięty przez autora
@pansraka: a ja nie.
@pansraka: t480 też jest dosyć podatny na mody. Możesdz tam wpieprzyć lepsze chłodzenie, szklany touchpad, 64GB ramu, zmienić ekran na z wyższych modeli. Ludzie nawet wrzucali 7 segmentową klawę.
@kamilo0: IMO ta generacja ma najmniej sensu. Różnica między tą i następną generacją jest bardzo duża (CPU). Lepiej dołożyć do T480. A jak ktoś chce oszczędzać to można oszczędzić mocniej i wziąć T450/T460.
Komentarz usunięty przez autora
Wydaje się legit ale dla mnie osobiście wadą tej konkretnej sztuki to brak skanera odcisku palca ale jak ma być do przeglądania neta to ten odcisk palca troche nie potrzebny. Dodatkowo wrzuce tutaj link do (chyba) wszystkich ofert na allegro https://allegro.pl/kategoria/laptopy-ibm-lenovo-77920?string=thinkpad%20t480ℴ=p
Co? Srednio?
Core2quad na moim pececie śmiga i nie ma czkawki a ty wyjeżdżasz ze t470 jest średni????? Fakt że proc słabszy od t480 ale nie #!$%@? że średni jest. Przez ten konsumpcjonizm i coroczne modele Intela to już ludzi #!$%@?ło kompletnie
@korni007: Mam model z 6gen intela i7 niskonapieciowego. Przy robieniu wielu rzeczy na raz (nawet prostych) dostaje czkawki. 6 gen intela od 7 nieróżni się za wiele. Inwestowanie 2koła w lapka podczas gdy w tej samej cenie masz 2 razy mocniejszą 4 rdzeniówkę to ultra głupi