Wpis z mikrobloga

• 975
#ukraina wraca czlowiek Uberem z ukrainskim kierowca, rozmawiamy, okazuje sie, ze gosc jest z Charkowa, na poczatku roku za zarobione pieniadze w Polsce kupil mieszkanie w swoim miescie. Dzis tego terenu nie ma, zabito mu tez prawie 20 kolegow. Ja p------e ()
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@korin_: szur detected. Tak można powiedzieć o każdej historii. Brazylia zdobyła mistrzostwo świata na mundialu w 2002 roku, a Ronaldo strzelił dwa gole? Nie mówię, że tak nie było, ale wiesz, to równie dobrze mogła być mistyfikacja. Ludzie są zdolni do kłamstw.

@DonMisiek1906: chyba jest różnica pomiędzy historią opowiedzianą przez jedną osobę bez potwierdzenia i w dodatku obcej osobie a do mundialu nagrywanego i śledzonego przez tysiące osób.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@thruster Anton, to ty? Wiozles mnie w nocy Uberem i rozmawialismy. Normalna akcja w sobotnia noc, a ja z uberami lubie pogadac.
@micomak siedzi od ponad dwoch lat w Polsce, pewnie odlozyl, zarl najtansze parowki z biedry, rodzina mu dorzucila i wzial kredyt, kupul mieszkanie w rodzinnym miescie, mial.plany, chcial jeszcze dorobic i jeblo :/
  • Odpowiedz
Owszem czasem jest to „chlanie piwska” czasem palenie jointa

@Iryfed: no i teraz wywal to z tej twojej znajomości, zobaczymy czy dalej bedą.

Ty myślisz, że dlaczego większość ,,znajomości" się kończy jak ktoś nie pije?. Poczytaj sobie relacji zwyklych ludzi, co tego doświadczyli.
  • Odpowiedz
Skoro kupił mieszkanie na Ukrainie to co robił w Polsce?

@kindred: no moze zarabial balwanie bo u nas sa lepsze zarobki niz u nich?
  • Odpowiedz