@sna_t: ja w sumie tak sobie wyobrażam przegrywa - normalny chłop, ale wszystkie jego cechy krzyczą "jestem przegrywem". Wystarczyłoby żeby zapuścił włosy, ściął lub zapuścił bardziej wąsa, zmienił okulary, zrobił zdjęcie z normalnym tłem i już by wyglądał jak normik
@sna_t wszystko chłopak robi źle. Wystarczy zgolić ten koper nad / pod ustami, pójść do fryzjera, zmienić "okulary", albo spróbować przejść na soczewki. Przy takiej rodem z PRL chałupie lepiej pstrykać fotki na zewnątrz. Żadna wolna panna nie spojrzy na niechlujnego gościa z miną zbitego psa. Jakie cudowne chwile czekają taką przyszłą wybrankę? Pewnie tylko słuchanje użalania się nad sobą, brak jakiejkolwiek rozrywki, poza jeżdżeniem pksem do najbliższego miasta na zakupy
@piotrek39: Właśnie, jest tylu przegrywów, których można wyciągnąć do normika, że głowa mała. W dzisiejszych czasach chadem nie jest tylko umięśniony i wytatuowany koleś, ale można też jebnąć stylówę w drugą stronę i alternatywki też będą miały mokro.
Kolesiowi zgolić wąsa, zapuścić włosy i normalnie ogolić lub zjechać na łyso i #!$%@? odrazu idzie + 2 do oceny...
@sna_t nie, ale poprawiłoby mu to trochę samoocenę. Ma internet i pewnie widzi jak wyglądają teraz ludzie. Ze #!$%@? i tak nie znajdzie dziewczyny, bo żadna nie chce golodupca bez zainteresowań, hobby, samochodu, żeby wydostać się z wiochy i wyglądającego jak potencjalny pedofil... Może i by znalazł kolegów, bo z takim "imejdżem" raczej wstyd z kimś takim się pokazywać wśród znajomych mimo, że może mieć nawet złotą osobowość.
#przegryw #tinder
Komentarz usunięty przez autora
it's over dla niego( ͡° ʖ̯ ͡°)
Kolesiowi zgolić wąsa, zapuścić włosy i normalnie ogolić lub zjechać na łyso i #!$%@? odrazu idzie + 2 do oceny...
@Matti28: no kurfa typie jak taki kandydat jest idealny - pewnie by laski zapraszał na creampie i w ogóle, a memy z papieżem to Ty szanuj( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora