Aktywne Wpisy
Linnior88 +255
Uwaga typ wysyła śmierdziela i to nie mytego
tabpaw +591
To piękne uczucie kiedy twój pracodawca w ogóle się nie spodziewa, ale będzie musiał wypłacić Ci zaległe nadgodziny z odseteczkami, bo zgromadziłeś przez ostatnie miesiące tyle dowodów, skrupulatnie opisanych, gotowych do wysłania do PIP, że tak naprawdę inspektor jedynie sfinalizuje przelew. ;)
#pracbaza
#pracbaza
✅ Piqué nie zagra z Betisem Klub wydał komunikat dot. stanu zdrowia obrońcy | blaugrana.pl
✅ Marcos Alonso gotowy na odejście z Chelsea. Chciałby kontynuować karierę poza Premier League. To naturalnie stawia FC Barcelonę w roli faworyta. | transfery.info
✅ Sport: Zawodnik Brentford został zaoferowany Barcelonie. Sergi Canós trenował w przeszłości w La Masii, ale kontynuował karierę w Anglii | fcbarca.com
✅ Marc Bartra wraca po kontuzji na mecz z Barceloną Były środkowy obrońca Barçy w sobotę będzie miał szansę na pokonanie Blaugrany w bardzo ważnym dla Betisu spotkaniu | fcbarca.com
✅ Gerard Piqué: Pedri ma duże szanse, żeby być najlepszym piłkarzem na świecie Katalończyk przyznał też, że jego pierwszym ulubionym piłkarzem był legendarny obrońca Realu Madryt | fcbarca.com
Linki do pełnych treści powyższych oraz wielu innych newsów znajdziesz w aplikacji mobilnej Follow Your Club, dostępnej w Google Play. Więcej informacji na stronie aplikacji.
------------------
Jakiś czas stworzyłem stworzyłem aplikację mobilną do śledzenia newsów sportowych o wybranych klubach piłkarskich. Pisałem o tym tutaj. Korzystając z tego, że mam do dyspozycji bazę newsów, postanowiłem regularnie się nią dzielić.
Zachęcam do śledzenia aplikacji w profilu fejsbukowym lub twitterowym
#fcbarcelona #pilkanozna