Wpis z mikrobloga

@Nazanzibar: Nie wiem czy fejk, czy nie fejk. Zajebisty strój z bullsami. Jakby miał metkę to już by Ci się podobał? :D Czyżby podejście 'kupione na promce, ale i tak nikt nie wie, to zazdrości'? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Nazanzibar: W kontekście kradzieży marki zdecydowanie czuję, ale nie mam pojęcia czy to jest z aliexpress czy od mitchell and ness. Nie byłam jak to kupowała. Ja mówię że ma fajny strój kąpielowy, a Ty że kupuje na aliexpress i "XD".
  • Odpowiedz
@Catastroish: no więc pragnę cię uświadomić, że Mitchell Ness nie robi takich strojów. Nikt kto ma prawo nie robił i nie robi. Jest to wyłącznie radosna twórczość chińskich rączek na Aliexpress. I dlatego śmieję się z każdej która się nimi zachwyca no to jak zachwycać się torebkami Gucci od bazarkowych handlarzy w Turcji.
  • Odpowiedz
@Nazanzibar: Jasne, dla mnie zachwycanie się bazarkowymi torebkami gucci z Turcji, dlatego że mają symbol 'gucci' jest tak samo idiotyczne jak zachwycanie się torebkami gucci dlatego że mają plakietkę gucci. Natomiast nie widzę nic dziwnego w zachwycaniu się czymś bo jest fajne, bez jakiejkolwiek metki dla dowartościowujących się labelką ludzi. W przypadku podróbek gucci vs gucci dochodzi kwestia materiałów i staranności wykonania naturalnie. Ale stój poliestrowy będzie strojem poliestrowym. Dodam
  • Odpowiedz
@Catastroish: ale to jest podrabiane! Wykorzystano logo, wzór i nazwę Chicago Bulls oraz Derricka Rose, oczywiście nielegalnie. Więc to jest to samo co zachwycanie się torebkami Gucci z tureckiego bazaru. Nie dorabiaj ideologii do tego.
  • Odpowiedz
@Catastroish: Dziewczyno nie masz najwidoczniej pojęcia co miałem na myśli. Więc będę wdzięczny jeśli mi nie będziesz udowadniać, że znasz mnie lepiej niż ja sam.
Masz problem z rozumieniem słowa czytanego, wróć do szkoły. A i przydałoby się trochę wiedzy w temacie na który próbujesz nieudolnie ze mną dyskutować.
  • Odpowiedz