Wpis z mikrobloga

@WernHeisen Nie zrozumiałeś przekazu, Zwyrol nie nagrał jeszcze filmu tylko zbierał dowody a suchar podobnie, a dwa to to że jeśli masz kanał commentery i się z tego utrzymują to może fajnie by było być na bieżąco i trochę wcześniej takie posty wrzucać
@WernHeisen: Śmiem twierdzić inaczej zwłaszcza jeśli chodzi o Spysińskiego. Ogólnie zauważyłem jakiś czas temu, że chłop wstawia filmy później od innych właściwie jako jeden z ostatnich na dany temat nie żeby zaczerpnąć wiedzy lub rzetelniej się wypowiedzieć a żeby bezpiecznie się wypowiedzieć.
@Pandaf: nie masz pewności czy także nie mieli już jakiś "dowodów" wtedy kiedy te kanały które przytoczyłeś po prostu mogą chcieć ich więcej więc wolą dać story i liczą na to że ktoś podeśle ich więcej, by materiał był jak najbardziej kompletny. Nie wiesz tego i ja także tego nie wiem ¯\_(ツ)_/¯

@Cztero0404: nie wiem, nie wypowiem się na temat Spysińskiego bo go po prostu nie oglądam, ale jeżeli jest
@Cztero0404: może tak być, a może nie. Nie wiem tego bo tak jak pisałem nie oglądam tego osobnika. Dopóki nie robi nikomu bezpodstawnej krzywdy i nie niszczy tej "branży" ( ja to co poniektórzy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) to niech sobie tam robi co robi. Nie mój interes ¯\_(ツ)_/¯
@CeZ_: I pomyśleć, że wardege kilka razy oznaczyłem pod swoim wpisem i nic, jedno oznaczenie suchara i po paru godzinach zaczął kręcić imbe XDD Piekna sprawa, że to podłapali i chcą ukrócić #!$%@? zachowanie