Aktywne Wpisy
credenss +739
#zwiazki
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Dwie pieczenie na jednym ogniu.
Prowadzę jdg, sam pracuję na siebie nie rzadko po 12h dziennie i na delegacjach. Zrobiłem sobie pierwszy urlop od dwóch lat, na majówkę, całe 7 dni odpoczynku od fizycznej tyrki. I co moja lepsza połowka wymyśliła? Że skoro mam wolne to ułożę jej mamie panele w pokoju. Wykazałem asertywność i w tej chwili mam również wakacje od swojej kobiety oraz teściowej. Szykuje się długi wypad na
Tomek3322 +611
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Wklejacie Jarka, który ostrzegał o zapędach neoimperialnych Rosji.
A oni wszyscy cytowali Sikorskiego z 1995. xD
To jest dopiero wizjoner.
- To już nie jest ta Rosja co kiedyś. Z tą Rosją i armią jaka dzisiaj jest, można wygrać.
- Pierwsze uderzenie pójdzie na Ukrainę.
- Trzeba będzie wtedy Ukrainie pomóc.
#sikorski #ukraina #wojna #nato
A pamietasz jeszcze sranie „nie straszcie PiSem?”
@Mariusz_Max_Zielonko: Tu Radek był prędzej sędzią, który nie przyszedł na rozprawę sądową gwałciciela.
@Kakamber: jakie to ruchy?
Komentarz usunięty przez autora
@Kakamber: jak się okazuje jakieś narzędzie kontroli jest potrzebne, biorąc pod uwagę setki tysięcy wpisów trolli prorosyjskich.
@Kakamber: jak każdy polityk
@Kakamber: co miał do powiedzenia w tej kwestii Sikorski?
@Kakamber: jakieś źródło? Na filmie OPa sam mówi, że Rosja może zaatakować
@Kakamber: I to jest najgorsze w tym państwie
Polityk się skompromituje, za kila lat polactwo zapomni i dalej będą głosować na pajaców, których interesuje głównie wyciąganie hajsu z kasy państwowej
I nie jest jak to określasz "pajacem" a gościem który skończył Oxford, a później:
"W 2015, po odejściu z parlamentu, został senior fellow (starszym wykładowcą) w Center for European Studies na Uniwersytecie Harvarda".
Myślę, że to poziom który jest dla 99% procent polityków (a i niestety społeczeństwa) kompletnie nieosiągalny.
Dlatego nie użyłem słowa Sikorski, tylko "polityk" :p
Sikorski jest tu tylko katalizatorem #!$%@? na głupie społeczeństwo glosalujce od 20 lat na to samo, licząc #!$%@? wie na jaki cud.