Aktywne Wpisy
DyrektorInternetu +212
W końcu kupiłem swoje pierwsze auto, nie mam z kim się podzielić swoim szczęściem, a nie chcę wyjść na chwalipiętę wśród znajomych i rodziny, więc zapostuje tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze tylko na myjnie go zabrać xD
#samochody #pierwsze4kola #chwalesie
Jeszcze tylko na myjnie go zabrać xD
#samochody #pierwsze4kola #chwalesie
kowalik +240
Za niecałe 2 godziny wyjeżdżam do Holandii. Po 10 latach rzuciłem etat i wyjeżdżam z tego państwa z kartonu. Dajcie parę plusów dla odwagi, bo boję się okropnie.
#emigracja
#emigracja
Z zupełnego nienacka dostałem talon na wyjazd, więc pierwszy raz od dość długiego czasu pojechałem bez uprzednio przygotowanej trasy, szaleństwo na maksa. Początkowo chciałem polecieć przez Żórawinę i Wierzbno do Oławy, ale w sumie przez Oławę wracałem poprzednim wypadem, więc w ostatnim momencie skręciłem w drugą stronę. A w zasadzie nie skręciłem i pojechałem prosto, taki mają układ ulic na Węgrzech / we Węgrach (niepotrzebne skreślić). Tu już szaleństwometr wybił poza skalę, istny chaos, muszę tak częściej. Poza krótkim odcinkiem ósemki i wlotem do Kątów, gdzie najwyraźniej wielu osobom przypomniało się, że jutro do roboty, jechało się bardzo przyjemnie. Trochę dziur i owszem, tu i ówdzie umiarkowany #wmordewind, nawet jakaś wiocha wyłożona kostką się nawinęła, ale ogólnie wrażenia pozytywnie (choć znów nieuwiecznione). Jedyny minus, to że nagrywania trasy nie włączyłem na starcie, 10% przelotu jak krew w piach. Dodałem według stanu licznika, mam nadzieję, że Michau nie sprawdza...
#rowerowyrownik #rowerowywroclaw #ruszwroclaw
Skrypt | Statystyki