Aktywne Wpisy
PolishPsycho +23
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
GrimesZbrodniarz +693
Najgorsze co można zrobić dziecku to wpoić mu strach przed życiem.
Bądź pokorny
Ustępuj głupszemu
Nie wyróżniaj się
Musisz mieć dobre stopnie bo inaczej będziesz nikim
Potem w wieku 20 lat zdajesz sobie sprawę że 80% tego co mówią twoi starzy jest przepuszczone przez ich postkomunistyczny filtr.
Jak to się dzieje że niektórzy dziarają sobie łapy i mają #!$%@? na to co reszta o nich pomyśli.
Jak to jest że niektórzy potrafią
Bądź pokorny
Ustępuj głupszemu
Nie wyróżniaj się
Musisz mieć dobre stopnie bo inaczej będziesz nikim
Potem w wieku 20 lat zdajesz sobie sprawę że 80% tego co mówią twoi starzy jest przepuszczone przez ich postkomunistyczny filtr.
Jak to się dzieje że niektórzy dziarają sobie łapy i mają #!$%@? na to co reszta o nich pomyśli.
Jak to jest że niektórzy potrafią
To zdjęcie pokazuje, że stan ruskiej armii jest dla Ukraińców po prostu wymarzony ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Leniek: następny co wie tyle ile zje a się wypowiada :)
@Rasteris: ty uważasz, że data jest stałą częścią formy?
@Argonzz: mówiłem że nie masz pojęcia....
Używano gorszych mieszanek, nie miało to przyczepności ani sensownych właściwości co ma znaczenie np dla samochodów osobowych a nie pojazdu wojskowego tego typu jak pokazany.
Twierdzisz że szybciej parcialy, co jest brednia. Ciekawe czemu tyle dostawczakow jeździ na oponach mających ponad 20 lat? Ciekawe czemu widzę je w koparkach, traktorach, kombajnach i
Opona jest z gumy kauczukowej, mieszanki mieszkankami ale wszystkie pozostałe składniki to jedynie domieszki. Kauczuk jest ok. 80%. Guma kauczukowa starzeje się i na to nic nie poradzisz, dodatkowo wpływ na to mają zmiany temperatur, obciążenia mechaniczne. Promieniowanie UV powoduje zrywanie wiązań cząsteczkowych, stąd specyficzny "zmęczony" wygląd kilkuletniej opony.
Ogólnie rzecz ujmując zajmowałem się
@piker: pozdro
@piker: to oczywiste i logiczne więc po co to pisać?
Komentarz usunięty przez autora
@WylosowacLogin: w takim razie coś nas łączy.
Komentarz usunięty przez autora