Aktywne Wpisy
Xtreme2007 +219
Przecież to jest destrukcja, 200IQ. Zaorał lewackich dziennikarzy i pokazał że nie są oni zbyt bystrzy jak na dziennikarzy. Wykopki też mają ubytki w intelekcie. Jesteście jak stado, nie ważne jak mówią, nie weryfikujecie ważne że się wylalo szambo na kogoś kogo nie lubicie więc lecicie z trendem ku uciesze stada. #stanowski #kanalzero #bekazlewactwa
Janusz_Conway +304
#gielda
A czemu tanieją inni? Ponieważ upadek Getinu może odbyć się według scenariusza Idei Banku, tj. włączeniem wypłacalnej części Getin Noble do działającego banku.
Obstawiam, że padnie, ale nie takie cuda gospodarka widziała. Byłoby śmiesznie, gdyby PiS naciskał na KNF i BFG, by dziada nie ubijać w nerwowym okresie.
z bankami to poczekajcie, indeks polskich banków idzie jak indeks tych amerykańskich, bank of america #boa jeszcze spada więc #peo #pko #mbank też będą jeszcze spadać,
poczekajcie do wakacji
@picasssss1: ja jedynie co to żałuję, że nie ma/nie znalazłem shorta na getin. A tagowicze nie pomogli, choć się byłem pytałem po wielokroć.
Pewnie sami wszystko wykupiliście, tacy z was tagowicze, o ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@adam-stadnicki: Ło panie, ja jedyne co chciałem grubo szortować to ten #!$%@? Getin - że zdechnie, to bardziej niż pewne i tylko brak instrumentu mnie powstrzymał.