Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +302
WielkiNos +342
Wiadomość dnia, na którą wszyscy z niecierpliwością czekaliśmy. Wiemy już kim jest murzyn, który wysrał się wczoraj do stawu w Katowicach. To 32 letni imigrant z Somalii Mwapu.
Po tym jak informacja o wzbogaceniu naszej kultury się rozniosła, zbadano zbiornik i zakazano kąpieli w nim ze względu na wykryte bakterie.
#katowice #mokebe #heheszki #patologiazewsi #bekazpodludzi
Po tym jak informacja o wzbogaceniu naszej kultury się rozniosła, zbadano zbiornik i zakazano kąpieli w nim ze względu na wykryte bakterie.
#katowice #mokebe #heheszki #patologiazewsi #bekazpodludzi
Mój mąż często wspominał o jednej ze swoich koleżanek z pracy. Nie mam problemu z jego koleżankami, często coś o nich mówił, ale tylko o tej jednej z tak wielką sympatią. Coś mnie tknęło i sprawdziłam jego wiadomości na FB do ww koleżanki.
Rozmów było całkiem sporo i byłam zaskoczona bijącą z nich emocjonalną bliskością. Było tam zwierzanie się, wspieranie się nawzajem, opowiadanie o kłótniach z partnerem/partnerką, dzielenie się rzeczami, o których mi nie powiedział, słodkie słówka, flirt. Przypominało to rozmowy na wstępnym etapie zakochiwania się. Np. napisał, że podziałała na niego rozbrajająco, bo poczuł, że może otworzyć się przed nią, a zwykle nie jest taki ufny.
Co tu dużo mówić, poczułam się zdradzona. Powiedziałam mu o przeczytaniu wiadomości i co o tym myślę. Odparł, że nic złego nie zrobił, a czułe słówka były dla żartu. Po kilku kolejnych kłótniach przeprosił, że poczułam się zdradzona, ale dalej nie widzi nic złego w swoim zachowaniu, nie zerwie z nią kontaktu, bo ją lubi i b.dobrze mu się z nią rozmawia. Jesteśmy w wieloletnim związku i wydawało mi się, że wszystko jest ok. Koleżanka ma partnera i ponoć czytała mu (?) na bieżąco wiadomości, które wymieniała z moim mężem.
Co robić...?
Poczułam brak lojalności ze strony męża, nie wiedziałam, że ma jakąś głębsza relacje z inną kobietą.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #626a91d4fbc015adb4dd1848
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania Przeglądałaś jego prywatne wiadomości i jeszcze masz czelność mówić o czuciu się zdradzoną? XDDD
Sytuacja mocno podejrzana. O ile jakieś tam zwierzanie się z problemów jeszcze jest do zrozumienia (bo nie wszystko można/powinno się powiedzić partnerowi) to flirt i komplementy wybitnie nie na miejscu i prawdopodobnie doprowadzą do romansu.
To, że laska ma faceta nic nie znaczy i takie gadanie, że pokazuje mu te wiadomości to bzdura (pewnie tylko te które chce aby nie był podejrzliwy).
Komentarz usunięty przez moderatora
Nieźle #!$%@? xD
A to nie mało. Dodatkowo jara ich zwyczajnie ten fakt, że się ukrywają.
Przerabiałem to samo po czym dostałem zdjęcie cycków denatki.
Trochę poziom 3’cia C Liceum.
Ale widocznie się różowa nie wyszalała... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiec koloryzuje i ubarwia „miłość”...
Która właśnie zaczyna pleśnieć jak dwu tygodniowa Gouda od MlekoVity
@AnonimoweMirkoWyznania @somskia @minofretka