Aktywne Wpisy

Kolanka +78
Hej mireczki, nie uwierzycie kto zakopuje słowa prawdy o tych złodziejach z MRiT ( ͡º ͜ʖ͡º)
@a__s
#nieruchomosci
@a__s
#nieruchomosci
źródło: temp_file2856808183398902041
Pobierz
Czasami zapominam dlaczego kogoś dodałem na czarną, ale wchodzę wtedy na taki profil i przypominam sobie XD.
Poza tym, nikt tam za darmo nie siedzi.
Poza tym, nikt tam za darmo nie siedzi.

Czesc wszystkim,
Jak wam dev'om najlatwiej wytlumaczyc co ma miec skrypt ktory powiedzmy chcialbym aby ktos wykonac? Sorry ze tak denne pytanie zadaje, ale rozmawiajac z jednym wyglada na to ze zajmie to miesiace ala facebook, gdzie newsow nie potrzebuje. sam czysty php a w ostatecznosci podpisanie pod symfony.
Sa jakies pliki templatki aby ktos zrozumial to? Serio nie wiem juz jakim jezykiem to ulozyc w zdania, jako ze po swojemu nie idzie to dobrze.
Post nie jest trollem, czy zarzutka.
ʕ•ᴥ•ʔ
@blakker: kolejny klon facebooka?
Nie potrzebuje facebooka. Nawet gowna nie uzywam.
Front-end sam chce napisac. Glownie ma byc to backend. czysty skrypt.
logowanie, rejestracja, panel bok, (mozliwosc dodania zalacznika) podpiecie platnosci (uslugi) powiedzmy na zasadzie portfela, lub oplata jednorazowa. i to chyba tyle.
@blakker: Płatności za co?
Te elementy co opisałeś da się zrobić w 1 dzień, ale wg Twoich kryteriów nie ma żadnych
Kto to jest użytkownik? Czy ma być jakiś administrator zarządzający?
Następnie od
źródło: comment_1651088357rpMlUhrssjK8aCzRWEGgum.jpg
Pobierzuzytkownik zarejestrowany ma tylko dostep oraz support strony
wpisujesz tytul
automatycznie nadany jest identyfikator
uzytkownik wybiera kategorie z posrod dwoch online lub personall przykladowo
wpisujesz tresc
- powiadomienie: jak dostarczane? user może zarządzać ustawieniami swoich powiadomień?
- dozwolone długości tytułu czy treści, rozszerzenia załączników itp.
- płatność: co ze zwrotami, chargeback, fraudy
- rejestracja: miejscowość wpisywana z palca, czy dropdown? Co z kimś kto mieszka za
Generalnie na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że potrzebujesz systemu ticketowania, z rozszerzeniem płatności, jeżeli dany ticket (problem) klienta wymaga rozwiązania płatnego.
Większość tych wymagań może zapewnić jedno z tych darmowych rozwiązań, ale zdaje mi się, że bez płatności, pewnie masz też wiele
kategorie dwie stale
plik to moga byc wrazliwe dane, a tez jakies duperele, wielkosc pliku to glownie dokumenty, pisma itd. wiec ciezko mi okreslic.
platnosc stripe.
W miro zrób nowy projekt z szablonu i wybierz Meeting&Workshops -> Stickies Packs.
Teraz metoda polega na tym, że piszesz na