Wpis z mikrobloga

Wiecie co mnie najbardziej wkvrwia w tym p0lskim państwie pisowskim? Nie jakiś brak praworządności, czy inne sądy. MIERNOTY. Wyciągnięcie takich odpadów z samego dna śmietnika, podludzi którzy bez obecnej władzy byli nikim, zwykłymi obdartusami. To mnie boli. Masz takiego tłustego podczłowieka jak Poszwiński, który jak zwierze musiał w polszy tyrać za 5zł/h na śmieciówce, a potem spieprzył harować na wózku widłowym w UK, dopiero pisowscy władcy miernot dali mu robotę w TVP za pieniądze polskich podatników. I teraz takie Kłeczki, Węże, Hołeckie, Klarembachy, Ogórki, Adamczyki, Rachonie podludzie, którzy pracowali za jakieś uwłaczające stawki w gówno redakcjach, za bycie zwykłym dziennikarzyną dostają większe pieniądze, niż specjaliści wysokiego szczebla, którzy latami zdobywali doświadczenie, czy zdawali trudne egzaminy. Po prostu ciśnienie skacze do 200. Jedynym marzeniem jest, że jak PiS straci władzę, to każda miernota, która zawdzięcza choćby 1zł pisowskiej władzy zostanie dojechana i zniszczona.

#tvpis #neuropa #4konserwy #bekazpodludzi #bekazpisu
kezioezio - Wiecie co mnie najbardziej wkvrwia w tym p0lskim państwie pisowskim? Nie ...

źródło: comment_1651083515tRSFjB45rYIu7lwlHItVpx.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
@7160: Pełowskie miernoty nawet bez TVP znajdują zatrudnienie, a pracownicy prawackich gadzinówek musieli dorwać się do PUBLICZNEGO koryta, żeby przestać zarabiać stawki jak kasjerka w biedrze.
  • Odpowiedz
@7160: Przecież możesz sobie posprawdzać gdzie pracują byli pracownicy TVP i gdzie pracowali wcześniej obecni.

PiS to lewica.

@7160: Dlatego w TV publicznej pozatrudniali takich lewicowych dziennikarzy jak pijak Gmyz, Ziemkiewicz, a Karnowskie i tłuścioch z Gazety B0lzgiej są ekspertami od wszystkiego.
  • Odpowiedz
gdzie pracowali wcześniej obecni.

@kezioezio: A gdzie pracował Durczok jak go z tvn wywalili? A gdzie pracowała Olejnik zanim tatko jej roboty w reżimowych mediach nie załatwił?

Nie rozumiesz, że TVPiS powstało 8 lat temu i nie może się pochwalić jak TVN długoletnią tradycją? Dziś cmokasz z uznaniem widząc tefałeńczyka - "o, to jest gość, od 20 lat jest znakomitym dziennikarzem, nie to co ten Jakimowicz!!!"
  • Odpowiedz