Aktywne Wpisy
snickers111a +188
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
wezsepigulke +134
#tvpis #neuropa #4konserwy #bekazpodludzi #bekazpisu
@kezioezio: Tak jak zniszczono POwskie miernoty? A no tak, Durczoka zlikwidowali...
To gdzie indziej pełowskie miernoty pracowały (poza mediami głownego ścieku)?
@7160: Dlatego w TV publicznej pozatrudniali takich lewicowych dziennikarzy jak pijak Gmyz, Ziemkiewicz, a Karnowskie i tłuścioch z Gazety B0lzgiej są ekspertami od wszystkiego.
@kezioezio: A gdzie pracował Durczok jak go z tvn wywalili? A gdzie pracowała Olejnik zanim tatko jej roboty w reżimowych mediach nie załatwił?
Nie rozumiesz, że TVPiS powstało 8 lat temu i nie może się pochwalić jak TVN długoletnią tradycją? Dziś cmokasz z uznaniem widząc tefałeńczyka - "o, to jest gość, od 20 lat jest znakomitym dziennikarzem, nie to co ten Jakimowicz!!!"