Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
Kogoś, kto wymyślił wsteczny pod piątką i jeszcze nie dał żadnego zabezpieczenia typu ta wajcha podnoszona do góry to powinno się go powiesić na jajach xd

Za każdym razem jak chce zredukować z piątki na czwórkę to się boję że coś się #!$%@? i wrzucę wsteczny xd

#samochody
  • 18
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 18
@Grubyarchi: to jest jeszcze nic, kiedyś mnie wsadzili w starego busa vw a tam skrzynia to był kosmos - wsteczny tam, gdzie spodziewasz się jedynki, jedynka tam gdzie normalne auto ma dwójkę, 2 zamiast 3 itd. Teraz zgadnij co dzieje się jak chcesz szybko ruszyć spod świateł bo się zapaliło zielone xD
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst pamiętam jak pierwszy raz wsiadłem do honkera, wrzuciłem "jedynkę" i wyjechałem razem z tylnymi drzwiami XD, a tak wgl to raczej przypadkiem nie wrzucisz wsteka z piątki, musiałbyś się bardzo postarać
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: to jest absolutnie najlepsze rozwiązanie, jest proste, intuicyjne i nie utrudnia niepotrzebnie obsługi skrzyni biegów
a filmikiem od @Monochrome_Man się nie sugeruj bo typ tam zarzyna trzydziestoletnią astrę a opel jeszcze nawet do corsy d wkładał skrzynię bez synchronizowanego wstecznego biegu
  • Odpowiedz