Wpis z mikrobloga

• 3
@AnonimoweMirkoWyznania no to ja neetuje 10 lat ponad z przerwami i też mam takie wahania że się coś powtarza ale jednak jest mi dobrze i w gruncie rzeczy lubię takie życie. Ważne jest też żeby szukać sobie nowe mini zainteresowania co pomaga w egzystencji.
  • Odpowiedz
Philipp Mainländer: @Mekeke2:

ja bym sobie chyba w czajnik palnął gdybym (...) żył (...) bez jakiejkolwiek wizji i celu w życiu

Mówisz, że "palnąłbyś sobie w palnik", gdybyś nie wykreował sobie urojeń zachęcających cię do życia i racjonalizujących twoją chwilową, z góry bezsensowną egzystencję?

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie ma na to reguły, generalnie życie nie ma żadnego większego sensu i trzeba je tylko przetrwać ,bo instynkt nie pozwala tak łatwo się wylogować. Nie masz żadnego stresu związanego z pracą, pocieszaj się tym. Najwyżej kiedyś bieda zajrzy ci do dupska j trzeba będzie zacząć coś robić, ale na ten moment jest ci dobrze, więc czemu to przerywać.
  • Odpowiedz
OP bez kodu: @rzuf22 - Jeśli mówię, że wiem, to wiem. Gdybym miał więcej pieniędzy, moje życie nie poprawiłoby się. Matka pozwala mi neetować, a wiem, że nowe telefony, telewizory nie dawałyby mi frajdy, a dobry genów, walidacji ze strony rówieśników nie kupię za pieniądze. Czego nie rozumiesz?

Zaakceptował: karmelkowa
  • Odpowiedz
Czego nie rozumiesz?

@AnonimoweMirkoWyznania: Wszystko rozumiem, a najbardziej wyparcie.

Jeśli mówię, że wiem, to wiem. Gdybym miał więcej pieniędzy, moje życie nie poprawiłoby się.

@AnonimoweMirkoWyznania: A kiedykolwiek miałeś? Bo jestem przekonany, że nie. Nie masz pojęcia jak by było. A takie p---------e to jedynie ultra-copium, które funduje sobie gawiedź bez hajsu.
  • Odpowiedz