Wpis z mikrobloga

Ta nowa dziewczyna Kamila ma bardzo duże parcie na szkło. Rozumiem, że są razem i chcą w końcu pokazać światu, że ich miłość kwitnie, ale mogła by się jeszcze kilka tygodni powstrzymać.... Obserwuję ja na insta i dodaje foty, na których co prawa nie widać twarzy Kamila, ale dodaje foty, gdzie widać, że to są jego buty, spodnie, kurtka, czy zegarek. Psują całą zabawę...
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Papaparazi: Czyli wiadomo kim się nie interesować. Nie lubię takich atencjuszek na sile. Ciekawe co da w opisie na IG, bo Kamilek pewnie ma ze uczestnik programu a ona tez by chciała xD siostrunia chyba coś tam napisała
  • Odpowiedz
Jest bardzo ładna, faktycznie zresztą jak Agnieszka. Mówcie co chcecie ale uroda Agi do mnie mega przemawia ;) ogólnie stawiam na naturalność
  • Odpowiedz
@Inch7allah: masz rację, nie ma co oceniać po fotkach. Jednak sprawdzają się prognozy osób, które śledzą program, że Kamil gustuje właśnie w takim typie. Wydaje mi się, że jak mu z tą lalą nie wyjdzie, co jest bardzo prawdopodobne, to będzie żałował. Aga to oddana osoba i każdy wartościowy facet marzy o takiej kobiecie, chociaż zgadzam się z tym, że odcinki są zmontowane w taki sposób, że widzimy jak Agnieszka
  • Odpowiedz