Aktywne Wpisy
wykop +23
Dzień dobry, Wykop (^ o ^) 丿
Zanim przełączycie się w weekendowy tryb przeglądania Wykopu, mamy dla Was jeszcze kilka informacji o tym co nowego pojawiło się na Wykopie #wykopchangelog:
1. Tak jak prosiliście, rozdzieliliśmy NSFW oraz +18 w wersji webowej Wykopu.
2. Informowaliście nas, że po przejściu do tagu nie widzicie w nim nowych treści - winne było domyślne ustawienie wyświetlania najlepszych treści. Obecnie w tagu domyślnie będziemy wyświetlać wszystkie
Zanim przełączycie się w weekendowy tryb przeglądania Wykopu, mamy dla Was jeszcze kilka informacji o tym co nowego pojawiło się na Wykopie #wykopchangelog:
1. Tak jak prosiliście, rozdzieliliśmy NSFW oraz +18 w wersji webowej Wykopu.
2. Informowaliście nas, że po przejściu do tagu nie widzicie w nim nowych treści - winne było domyślne ustawienie wyświetlania najlepszych treści. Obecnie w tagu domyślnie będziemy wyświetlać wszystkie
senes +9
Zaraz kończę 27 lat, doszło do mnie że nie będę już ani młodsza ani ładniejsza ani szczuplejsza. Od początku roku próbowałam apek, spotkałam się też z facetami z reala i z żadnym nic nie wyszło. Może podchodziłam do nich za bardzo z dystansem. W większości przypadków kontakt się urwał albo facet się nie odezwał, ale miałam też dwie trochę dłuższe znajomości, które miały jakieś perspektywy. Jednak trochę sama je zepsułam bo nie
Uwielbiam, jak pisowskie, dziennikarskie kurtyzany, znajdują kolejnego wroga ludu.
https://twitter.com/cezarygmyz/status/1518575905920147456?t=d2VJQtQSMlYC5DbVSxFgFg&s=19
Komentarz usunięty przez autora