Wpis z mikrobloga

Jakiego dziś dziwnego gościa widziałem na Grochowie około godz 18. (pod koniec tr;dl)

A mianowicie:

Stoję na przystanku i czekam na autobus i w pewnym momencie człowiek stojący obok mnie wyciąga ręczniaka (radio ręczne takie jakie mają np. policjanci) i zaczyna wywoływać jakiś numer.

Myślę ok niech sobie wywołuje. Wywołał gościa i podał swój numer i lokalizacje Praga Północ.

Myślę hmm jesteśmy na Południu ale ok może nie jest stąd i nie wie gdzie jest.

Ale gość po drugiej stronie natarczywie wręcz go wypytuje o prawidłową lokalizacje swoją. na co mu odpowiada: Praga Północ - Targówek.

I gość po drugiej stronie mówi mu "ale mi wskazuje Południe i Grochów"

I zaczynam się zastanawiać o co tu chodzi oO I z dalszej rozmowy wynikło że jedzie on do "centrali" i zaraz wsiada w tramwaj (choć czekał na autobus oO)

Pojechałem za nim bo jechał w tym samym kierunku i tak co ja i wysiadł w Centrum i udał się do "centrali" czyli ,a jakże do Dw.Centralnego.

Tam chodziłem za nim ale tak by mnie nie zauważył. I w pewnym momencie gdzieś mi znikł. Zapewne wszedł do jakiś drzwi których na Centralnym jest wiele.

Dziwne Oo Najlepsze jest to że nawet nie krył się z tym że rozmawia przez ręczniaka ,a wszystkie odpowiedzi osoby po drugiej stronie tak kierował radiem by każdy mógł to usłyszeć.

Ciekawe kto to mógł być.

Tr;dl

#opowiescidziwnejtresci #coolstory #kiciochpyta
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach