Aktywne Wpisy
FEMBOYS +473
Kurde, właśnie mi się przypomniało jak ojciec pierwszy i w sumie jedyny raz w życiu zabrał nas na "rodzinne wakacje, nad morzem!" (ꖘ‸ꖘ)
Ja #!$%@?, to był najgorszy koszmar mojego życia, ale zacznę od początku:
Miałem wtedy jakieś 10 lat może 11, w domu bieda nie było kasy na jakieś normalne wakacje, ale kiedyś mój stary skumał się z jakimś kumplem z roboty który miał rzekomo domek letniskowy
Ja #!$%@?, to był najgorszy koszmar mojego życia, ale zacznę od początku:
Miałem wtedy jakieś 10 lat może 11, w domu bieda nie było kasy na jakieś normalne wakacje, ale kiedyś mój stary skumał się z jakimś kumplem z roboty który miał rzekomo domek letniskowy
keymac +4
SEXY SZATYNKA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te brwi, usta, rzesy, piersy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te brwi, usta, rzesy, piersy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Ta szykana powstała na ostatnią chwilę i była pokłosiem tragicznych wydarzeń z tragicznego weekendu na Imoli 28 lat temu. Po wypadkach Ratzenberger i Senny środowisko F1 nie kierowało się rozsądkiem a emocjami, wszyscy chcieli coś zrobić aby spowolnić samochody, które według opinii wielu obserwatorów w 1994 stały się za szybkie. Na domiar złego po GP San Marino, zespół Lotusa udał się na testy na Silverstone, gdzie ich kierowca Pedro Lamy uległ bardzo poważnemu wypadkowi w którym doznał licznych złamań.
Wobec tych dwóch wydarzeń wszystkie 14 zespołów F1 wezwało FIA do natychmiastowych zmian. Początkowo planowano pogorszyć aero poprzez modyfikację i uproszczenie przednich i tylnych skrzydeł, na co nie przystała FIA i jej prezydent Max Mosley. Wobec tego w piątek rano w Barcelonie zespoły zebrały się aby przedyskutować bezpieczeństwo w F1. Obawy budził zakręt 9 tzw Nissan Curve. Wielu uważało że bolidy w nim uzyskają zbyt wielką prędkość. Obawy te potwierdziły się po 1 treningu, kiedy to Andrea Montermini potężnie rozbił się w tym miejscu. Flavio Briatore zagroził że jeżeli FIA nie podejmie natychmiastowych kroków, to on wycofana swój zespół z kontynuowania weekendu w Hiszpanii.
Tymczasowych rozwiązaniem zrobionym na szybko, była instalacja sztucznej szykany zrobionej z opon wypełnionych wodą, tak aby w przypadku uderzenia, większość energii zostało pochłonięte przez opony. Rozwiązanie nie było idealne, lecz na szybko nie można było znaleźć niczego innego
#f1 #randomf1shit
właśnie tak źle nie było, stos opon w przypadku uderzenia przewracał się