Aktywne Wpisy

frugASS +294

źródło: GPivYsDWUAAVndk
Pobierz
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
spełniasz wymagania - pisz pw podrzuce więcej info
#ukraina #wojna #rosja #wojsko #bron
wrzucam jeszcze raz żeby więcej ludzi zobaczyło
źródło: comment_1650451059OzGOf3hZcLxdQHaOLnmFa8.jpg
Pobierzźródło: comment_1650451154Ve3cYHRmVIjLdQRI9r1jHn.jpg
Pobierzźródło: comment_1650451160JRUXNfyXxgN9mLVu8DXW4P.jpg
Pobierzźródło: comment_1650451166ZVAKpgGd5nqUVRDEFqRmNS.jpg
Pobierz@MSDS: średnia płaca w afryce na ochronie statków + transportów pomiędzy somaliom a południową afryką to 500-800$/Day ale większość us citizen.
w PL jest jedna firma które rekrutuje na ochronę statków 10k pln miesięcznie
Potrzebują wymiataczy, bo myślisz kto w mariupolu będzie robił #!$%@? ( ͡°( ͡° ͜ʖ
czyli zajebiscie nieuczciwa stawka w porównaniu do tych amerykańskich.
Słuchając podcastów były operatorów, wielu z nich wybiera taki zarobek, nie mogąc odnależć się w cywilu, bądź próbując domknąc domowy budżet.
@MSDS: nie no uczciwa, bo tam pływasz gdzie nikt cię nie atakuje + nie masz broni nawet, tylko wymogi ubezpieczyciela, a 800$ day to raczej rodeo niż spokojna praca
5 lat w armii + doświadczenie bojowe to pewnie grubo ponad połowa amerykańcòw tam ma.
@recznik_z_ikei: nie przyjęliby ich, to jest team ekstrakcyjny, czyli jeździcie w 6 na 2 toyoty ze wsparciem z powietrza w nocy i praktycznie nie macie poza powietrzem wsparcia. To jest tylko top topów, dlatego tyle płacą, najcięższe zadania