Aktywne Wpisy
Marvel7 +356
#apple #iphone #rozdajo #laptopy #pcmasterrace
Apple MacBook Pro 2023 16" Laptop 512GB do rozdania nie używam leży tylko w szafie. Wysyłka na własny koszt! Plusują wszyscy oprócz: @anita-kowalewka i @WykopX i czarna lista. Losowanie jakoś pod koniec tygodnia. Plusy zbieramy do jutra do godziny 16:00 czasu Dubajskiego. Zostaw komentarz ''Biorę udział MacBook Pro 2023 16'' Będzie łatwiej mi losować. Powodzenia mireczki!
Apple MacBook Pro 2023 16" Laptop 512GB do rozdania nie używam leży tylko w szafie. Wysyłka na własny koszt! Plusują wszyscy oprócz: @anita-kowalewka i @WykopX i czarna lista. Losowanie jakoś pod koniec tygodnia. Plusy zbieramy do jutra do godziny 16:00 czasu Dubajskiego. Zostaw komentarz ''Biorę udział MacBook Pro 2023 16'' Będzie łatwiej mi losować. Powodzenia mireczki!
Duniksond +332
Juleczki, przypominam Wam niewygodną prawdę - dzisiejsza "moda" na szerokie ubrania wynika tylko i wyłącznie z tego że nie chce Wam się dbać o siebie, jesteście spasione i same sobie wmawiacie "body positive".
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
Wszystko powyższe to manipulacje, ale nie potrafiący ich weryfikowac wykopowicze masowo to plusują.
1- Tymczasem zapytani o wskazanie antypolskich wypowiedzi absolutnie nigdy tego nie robią. Nawalny o Polsce wiele nie mówi, ale wszystkie wypowiedzi jaki znam były pozytywne i na wiecu w Kaliningradzie wskazywał PL jako wzór. Nadal czekam na prezentacje tych antypolskich. Niektórzy nawet twierdzili, że on wysuwa żądania terytorialne.
2 - ''Skakania z radości'' po aneksji Krymu przez Nawalnego też nie było - mało tego nazwał ją złamaniem prawa.
Mit o fanatycznym poparciu Nawalnego dla aneksji wziął się z tego, że Moskiewskij Komsomolec takowy tekst napisał podrasowujac wypowiedzi i dodajac tam propagandowe tezy o poparciu dla Putina. A polskie portale ten tekst przedrukowały z pierwotnymi tezami nie zwracajac uwagi, że poparcia dla aneksji ze strony Nawalnego tam nie ma.
Owszem Nawalny powiedział, że teraz Krymu nie można już tak oddać i innym razem wspomniał o 2 referendum.
Tyle, że to są oczywiste wypowiedzi. Nawalny chciał budowac swoja pozycje i wyskakujac w 2014 za oddaniem Krymu zakończyłby swoją karierę.
To tak jakby ktoś chcacy zdobyć wielkie poparcie w Polsce wyskoczył z planem wyborczym polegajacym na oddania majatku pożydowskiego. Ba w Rosji zapowiedz oddania Krymu to przestepstwo.
3. Nawalny przebywa w więzieniu i nie ma bezposredniego dostepu do internetu. Jednak teraz toczyła sie rozprawa i przez ten czas ma dostep do swoich adwokatów, którzy są przekaźnikami jego wypowiedzi, a w jego profile wpisują je współpracownicy Nawalnego, którzy opuscili Rosję. Ot i cały spisek.
Apeluję o niepowielenia bezrefleksyjnie tego typu wrzutek tylko dlatego, że ktoś tak napisał.
Warto dodać, że za pomocą podobnych manipulacji przypisywano prorosyjskość S.Cichanouskiej z Białorusi.
Część z tego to celowa rosyjska dezinformacja.
#rosja #neuropa #4konserwy #ukraina #ruskapropaganda
@orcio: No to jest to co już kilkarotnie już wyżej opisałem.
O jego spikaniu sie z turbo nacjonalistami też pisałem, to było kilkanscie lat temu.
Co od opinii Galejewa to niestety nie ma tu żadnego konkretnego zarzutu i trudno mi tu dyskutowac. Jednak Nawalny apeluje o protesty wobec zbordniczej wojny - czy to nie jest postawa drastycznie odróżniajaca go od Putina?