Aktywne Wpisy
Milo900 +258
Jabby +70
Chciałbym tylko przypomnieć że Trump poprzez swoich ludzi w kongresie przez pół roku blokował pomoc dla Ukrainy.
Teraz dzięki jakiemuś debilowi będzie blokował do ostatniego ukraińskiego żołnierza.
A polskie trumpoidy klaszczą uszami z radości że ich idol ma już wygraną w kieszeni.
#usa #trump #ukraina
Teraz dzięki jakiemuś debilowi będzie blokował do ostatniego ukraińskiego żołnierza.
A polskie trumpoidy klaszczą uszami z radości że ich idol ma już wygraną w kieszeni.
#usa #trump #ukraina
Żeby spełniał ich ambicje.
#antynatalizm mnie przekonał
Komentarz usunięty przez moderatora
Taka prawda, zawsze mam bekę z bólu dupy rodziców, którzy się żalą, że ich dzieciaczki nie spełniają ich wyobrażenia o tym jakie by miały być. Tak jakby żaden rodzic nie brał pod uwagę tego, że ten skłócony z rodzicami sąsiad, zapity żul z pod bloku, czy ćpun dający po kablach to nie był też kiedyś czyjś syn mający spełnić jakieś wymagania swoich rodziców ¯\_(ツ)_/¯
Wiadomo, tak jak każdy feciarz, czy koksiarz sobie tłumaczy, że tamten łapserdak dający po kablach to on słaby był, a on sam to na pewno nie stoczy się do tego poziomu, i poprzestanie na białym proszku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Archaniol_Gabriel: #!$%@? antynatalistów to jest dopiero odrealnienie.
@Zgrywajac_twardziela: Zapomniałeś o tych nastolatkach,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Archaniol_Gabriel: Ani niby czemu miałby być? Jakie #!$%@? miłosierdzie? Z uwagi na co?
Zrobię sobie masę dzieci i będę miał darmowa pomoc na roli a później te dzieci będą mnie utrzymywać