@OddajButa123 no i wsm git, bo jak ja jestem oski to Blackpill jest obalony, ale nawet jakbym był to według mnie życie to po prostu loteria i nawet oski może mieć z-----e życie
@Glonojad69: Zazdro wyglądu, masz vibe gościa z amerykańskiego liceum. Sam mogłem w tym wieku co najwyżej przycosplayować stoisko z ziemniakami na Ryneczku Lidla XD
@CalderX zakryłem najgorszą część ryja + filtr a fryzurę to akurat mam oskarkową, cóż może i jestem oski, ale to pokazuję że i Oskarek może mieć problemy, chyba że to kobiety się przy mnie wstydzą ( ͡º͜ʖ͡º)
@Glonojad69: a jak z nosem? bo u mnie niestety staropolskie geny chłopa spod pługa wystąpiły i niezła pyra się trafiła, może u ciebie też to zaburza całą harmonię twarzy?
@Glonojad69: Masz szansę jeszcze się wyrobić, bo 17 lat to jeszcze czas rozwoju całego ciała. Gorzej jakbyś miał 25 lat, wtedy rzeczywiście jedynie skalpel coś poprawi. W każdym razie ze spokojem sobie poradzisz, moim zdaniem jest dobrze, a to, że akurat teraz trafiasz na ślepe julki? Na studiach powinieneś sobie odbić, bo przez te parę lat jeszcze dodatkowo zmężniejesz, co też może pomóc.
@CalderX no chyba że zakola mi wyjebią bo powoli zaczynają się robić, mam 16 lat jeszcze 17 za 3 miechy jakoś. A propo julek to serio czasami mam wrażenie że się wstydzą powiedzieć mi komplement, bo prędzej chwalą mnie jak pokazuje im stare zdjęcia a na pewno nie zbrzydłem bo wygkadałem tak:
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Dawno się tu nie pokazywałem także zrobię małe #pokazmorde oczywiście część ryja zakryta bo jest brzydki
Komentarz usunięty przez autora