Aktywne Wpisy

Piotrek7231 +410
Tak wyglądały kiedyś lane poniedziałki #lodz 2004 może 2005
źródło: temp_file9096405350221845659
Pobierz
kowalzmetina +15
Może trochę #niepopularnaopinia, ale typowe, klasyczne przedmieścia w stylu amerykańskim (znane z USA i Kanady) to według mnie topka jeśli chodzi o miejsca do życia. Cisza, spokój, bliskość natury, czyste powietrze, masa terenów zielonych, brak bezsensownego wycinania drzew i nadmiernej betonozy. Oprócz tego dobra infrastruktura - szerokie drogi zaprojektowane i ukończone jeszcze przed powstaniem osiedla zamiast nowych domków (często szeregowców) umiejscowionych wzdłuż czegoś co bardziej przypomina dziurawy, błotnisty plac
źródło: temp_file3240195356515167387
Pobierz

Od ponad 4 lat pracowałem jako manual QA da web i mobile. Siedzę teraz na emigracji próbując znaleźć kolejną pracę ale zastanawiam się czy dla odmiany by nie spróbować czegoś innego. Dotychczasowa rutyna z czasem mnie wykańcza, próby nauczenia się różnych framweorków do automatyzacji również.
Macie jakieś pomysły na inne stanowisko o które mógłbym się z moim doświadczeniem i wiedzą ubiegać? Siedziałem i myślałem długo. Jedyne do czego doszedłem do CSR (obsługa klienta) w jakimś bardziej technicznym projekcie, ew ktoś od obsługi co ma trochę więcej analitycznej pracy niż siedzenie na chatcie. Lizę na Wasze pomysły, może omijam trochę stanowisk nie posiadając wystarczającej wiedzy co właściwie jest na rynku. Może sugestia jak szukać?
Chciałbym pracować z ludźmi, z możliwością pracy hybrydowej ale nie 100% zdalnie.
źródło: comment_1650362861nfiqUI9fZkgXVGANMc2YNB.jpg
PobierzNie napisałeś kompletnie nic o tym, co potrafisz.
Testowanie manualne staje się dość szybko nudne, ja mimo wszystko polecam iść w automaty, to bo przede wszystkim zazwyczaj większe zarobki + wypalenie zawodowe odsunięte w czasie. Jeżeli jednak koniecznie chcesz porzucić testy, to najczęściej testerzy idą w analitykę biznesową, managerowanie testami, analitykę testów, scrum mastera
Mam łatwość przystosowywania się do nowych środowisk, oprogramowania czy sytuacji projektowych. Zawsze lubiłem "zabawę" ze sprzętem i konfiguracje do określonych zadań. Brakuje mi teraz kontaktu z ludźmi, może sąd mój pomysł na CSR.
W czym jestem dobry? Cholera, nie wiem. Nie mam problemu z kontaktem z ludźmi (chyba, że dochodzimy do jakiś niskopoziomowych treści gdzie
Analityka testów to generalnie spoko temat, chociaż też no nie spodziewaj się cudów. No i też trzeba uważać, bo w wielu firmach analityk testów = tester. Z dokładnie takim samym zakresem obowiązków. Więc trzeba solidnie szukać i parę razy upewniać się co do zakresu obowiązków.
Dzięki, zacznę czytać w takim razie o analityce testów, zobaczymy jakie są oferty. Jak nie to wrócę może po raz kolejny do JS i Cypressa, ale aż mnie skręca na samą myśl szczerze mówiąc.
Tak szczerze to myślałem o roli PO od jakiegoś czasu, potem mój przyjaciel nim został i wiem już, że nie na moje nerwy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dostaję wymagania, coś nie jest jasne, piszę do PO i niech on się tym buja. Ja mam znać konkrety.
Rzeczy w stylu pytasz klienta:
- Jaki kolorek chcecie dla alertu typu