Aktywne Wpisy
DaVinciEnjoyer53 +49
Staranie sie o laske to 1 wielki mem,postanowiłem być sobą czyli zabawnym+ciekawym typem i co? Ch’j to dało kazda mi pisze że jestem sympatyczny ale raczej nie XD tak samo z miejscami,byla taka zuzka w ktorej sie zakochalem chciałem ją brać w najlepsze miejsca gdzie mozna wziasc dziewczyne lodowisko,lody,kawiarnia,siehi,resteuracje i nic a wczoraj patrze i co? Jest ze swoim gachem w … muzem XDDD typ ją wziął na wystawe garnków z gliny
sossaa +8
Co to jest? Jakąś modyfikacja leoparda? Po co to? Pojazd na wyposażeniu polski #ukraina
Bądźmy szczerzy, każdy o wojnie coś tam wie, piąte przez dziesiąte usłyszy w radiu czy gdzieś ale nie interesują się ciągle tematem bo jest dla nich nudny i trudny.
Ja, mimo że bardzo mało mówię o tym i cedzę swoje zdanie albo w ogóle je przemilczam, jeśli go podejmuję to się dowiaduję że nikt tego nie chce słuchać bo jak słucha to mu się psuje humor, a woli być w dobrym nastroju. Też psujecie innym humor, macie np. niepisany zakaz gadania o wojnie albo patrzą na Was jak na nawiedzonych?
#ukraina #psychologia #wojna
@Pan_Nimbus: Dosłownie jak wyborcy każdej partii. Część ludzi się zradykalizowała pod każdym względem, popadają w skrajności, do tego dodać wtórny analfabetyzm i wszyscy wiemy o czym piszę ¯\_(ツ)_/¯
Problem w tym, że ludzie zaczęli mnie unikać i nie mam pojęcia dlaczego. A to ogranicza moje możliwości szerzenia prawdy.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arinkao: jakos nie chce mi sie wierzyc w to, ze szur to "fajny gosc na poziomie" xd
Np. mówię że to nie jest trzydziesty dziewiąty i tym razem sojusz zadziałał. Że w serwisach informacyjnych nie mówi się ilu tak naprawdę żołnierzy do nas zjechało i ile sprzętu przywieźli (m.in. z Afganistanu). Że dużo też zależy od prezydenta USA i mamy szczęście, że jego administracja podejmuje takie a