Aktywne Wpisy
Goronco +584
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej, tak w skrócie to jestem w długoletnim związku, ale od kilku miesięcy podoba mi się koleżanka z pracy o której ciągle myślę i przestać nie mogę... Mam 32 lata. Ona trzyma mnie na dystans bo wie, że mam narzeczoną. Nie mam pewności, że ja też jej się podobam, więc gdybym postawił wszystko na jedną kartę to możliwe że bym został sam. Wiem tylko tyle, że jak z nią rozmawiam to czuję że nadajemy na tych samych falach i jest tak zwane flow. Kocham moją narzeczoną i ogólnie jest nam dobrze razem, ale chyba czegoś jednak mi brakuje. Uważam, że to co wyprawiam to nic innego jak zdrada emocjonalna.
Co by było gdybym zerwał z narzeczoną i próbował sił z koleżanką?
Jaka będzie nasza wspólna przyszłość, gdy zostanę z obecna narzeczona?
Często
Hej, tak w skrócie to jestem w długoletnim związku, ale od kilku miesięcy podoba mi się koleżanka z pracy o której ciągle myślę i przestać nie mogę... Mam 32 lata. Ona trzyma mnie na dystans bo wie, że mam narzeczoną. Nie mam pewności, że ja też jej się podobam, więc gdybym postawił wszystko na jedną kartę to możliwe że bym został sam. Wiem tylko tyle, że jak z nią rozmawiam to czuję że nadajemy na tych samych falach i jest tak zwane flow. Kocham moją narzeczoną i ogólnie jest nam dobrze razem, ale chyba czegoś jednak mi brakuje. Uważam, że to co wyprawiam to nic innego jak zdrada emocjonalna.
Co by było gdybym zerwał z narzeczoną i próbował sił z koleżanką?
Jaka będzie nasza wspólna przyszłość, gdy zostanę z obecna narzeczona?
Często
Żeby podnieść poziom trudności: Nie interesują mnie hamulce tarczowe, wysoki stożek, rama aero i waga powyżej 7,2kg
#rower
@DejwiD: na jednym i drugim.
@DejwiD: wtedy się zwalnia i jedzie dalej :D
@DejwiD: Gdzie napisałem o grupie osprzętowej? Wagę podałem, żeby odfiltrować multum nowych modnych 8-9kg szos w tej cenie.
@Ogau: i tutaj się mylisz bo mam i ultegre na szczękach i dokupiłem 105 w hydraulice. A sam zakup to kaprys.
@DejwiD: zobacz sobie jakimi rowerami jeżdżę i powiedz
@Ogau: Z ciekawości - gdzie taki tekst zobaczyłeś?
Bo cały czas ktoś pisze, że "na mirko to wszyscy...", albo że są jakieś teksty, podczas gdy kompletnie nikt tak nie pisze.
Swoją drogą śmieszne jest przekonywanie, że tarcze to must have tak samo jak i
@Ogau: no, strasznie zabił :D froome miał problem, ze po mocnych hamowaniach brzęczały. Mógł wrócić do RB, a lata jednak na tarczach. Peleton to jednak jęczał, ze tarcze są mniej bezpieczne w trakcie kraks. Btw ktoś w zeszłym roku Paryż-Roubaix przejechał na szczękach? Pewnie jakby im dać wybór to by wszyscy wzięli
Oczywiście to trochę skrajny przykład, ale dużo ludzi z płaskich terenów też wyjeżdża w tego typu górki i serio to się czasem przydaje a pogoda nigdy nie jest pewna.
@G0lomp: na wykopie. Nie zapisuję ich nigdzie, ale kilka ulubionych zapamiętałem:
- di2 to minimum do amatorakich wyścigów (nie wiem gdzie jest w takim razie maximum :D)
- najazdy na aluminiowe rowery, kiedy aluminium to znacznie lepszy wybór dla amatora
- "bez tarczówek nie da się jeździć
@Ogau: Aha, czyli pewnie jak zwykle ktoś coś napisał, zinterpretowałeś po swojemu i według Ciebie takie jest zdanie wykopu. Za to Ty, obrońca normalności masz odmienne zdanie niż 99% wykopu na DA Di2, tarczówkach i carbonowych stożkach
@Ogau: To jest właśnie twierdzenie o rzekomy zdaniu całego wykopu. Zresztą skoro na tag wchodzisz, żeby się pośmiać to pewnie co drugi wpis o tym. Dlatego pytam
No ale gdzie Twój argument zamykający rozmowę? Rzuciłeś jednym hasłem o froomie i to by było na tyle? Słabiutko ;)
Tutaj
@G0lomp: już niedługo egzamin ośmioklasisty. Tam sprawdzą twoje umiejętności czytania ze zrozumieniem( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie musisz mi wierzyć. Przecież nie będę szukał wypowiedzi