Wpis z mikrobloga

ja nawet nie wiem czy jestem uzalezniony, zalatwilem sobie 2g na sprobowanie no i jak pierwszy raz wzialem to nawet nie wiedzialem czy mam p---e czy nie. czulem sie jakis taki energiczny i w ogole, bylo po prostu ok ale zadnej takiej euforii. pozniej wzialem wieksza dawke i mialem "prady" takie jak po pigule, w sensie ze czulem pozytywne emocje przechodzace przez moje cialo w postaci pradow, od glowy do brzucha. nie
  • Odpowiedz
a tak z ciekawosci zapytam, jak to u was wygladalo ze scierwem? jak wygladaly wasze poczatki?
bo ja naprawde czuje sie dziwnie po wzieciu fety, jest nawet fajnie, stan trzezwosci ale mam sporo energii no i jakis taki szczesliwszy jestem, ale jak schodzi ze mnie to czuje jakas taka pustke. no dziwne to jest. to nie to samo co po pigulach. naprawde feta jest az taka s-------a?
  • Odpowiedz
@waszpan: Krajówka najbardziej sebiksowy n------k że wszystkich. Odpowiednikiem jest ładowanie najtańszej wody z dyskontu za sklepem z gwinta. Bania dla imbecyli, profil działania nie daje totalnie nic oprócz pustego "noszenia".
  • Odpowiedz