Wpis z mikrobloga

@file_get_contents: procesu

Rozumiem, że do zrobienia layoutu potrzebuje empatii, wyobraźni itp, i tak z dupy nie da się zacząć roboty.

Są do tego jakieś kursy godne polecenia czy to może bez sensu i trzeba mieć zwyczajnie predyspozycje?
@Toszeron: do każdej roboty trzeba mieć predyspozycje i "się nadawać". A co do kursów, taki najbardziej ogólny i dla osób bez doświadczenia, który dokładnie to tłumaczy to chyba certyfikacja UX Google (na platformie Coursea).

A jeśli miałbym zgadywać, to raczej może być ciężko. Nie chcę Cię zniechęcać, ale z tego co ja zaobserwowałem, to zwykle najlepiej radzą sobie ludzie którzy sami potrafią znaleźć tak podstawowe informacje jak te o które pytasz.
@Kien: zajmuje się zawodowa grafiką od ponad dekady tylko jestem wciśnięty w dość ścisły zakres usług. Z chęcią wystawie nos na zewnątrz i teraz kombinuje gdzie warto. Z jednej strony predyspozycje, z drugiej mnie samemu też się to musi podobać, dlatego pytałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Za platformę dzięki, mam od czego zacząć.
@Toszeron: spoko, powodzenia :) na pewno warto bo jest zapotrzebowanie, jak się okaże że Ci to leży to bardziej perspektywiczny kierunek od grafiki, a graficzne umiejętności Ci się przydadzą