Aktywne Wpisy
KingaM +49
Teraz na pewno zniszczę #kapitalizm, wczoraj przed zamknięciem marketu oświęciłam wszystkie lampki i wsadziłam do testu najwięcej pobierające światła żarówki i mam prawie pewność że będą się świecić przez całą niedzielę i w poniedziałek rano pójdę i jestem prawie pewna że nikt tego nie wyłączy. Ceny na klientów na pewno nie przerzuca bo wojna marketów jest za ostra i byłoby to s---------o, pewnie zakażą pracownikom czajnika, trochę mam moralniaka
Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Masz wypłowiałe plastiki? Przywróć im czerń i połysk na długi czas dzięki Owatrol Polytrol!
Dzisiaj jako Produkt Dnia proponujemy Wam produkt do regeneracji m.in. tworzyw sztucznych.
Polytrol to preparat, który odnawia wyroby z tworzyw sztucznych, polerowanych metali, marmuru czy powierzchni lakierowanych.
Przywraca połysk i chroni metale polerowane i chromowane: aluminium, chrom, mosiądz, brąz, miedź, stal nierdzewną.
Ożywia barwę i przywraca lśnienie wyblakłym powierzchniom z tworzyw sztucznych, włókna szklanego i gumy.
Regeneruje marmury, glazurę, płyty nagrobkowe, łupki (np. dachówka), terakotę, które wyblakły w miarę upływu czasu.
Właściwości:
Przywrócenie koloru zużytym, poblakłym elementom różnorodnego materiału
Zawiera cząsteczki „odżywiające” pigment farb, jak i surowca – nadaje połysk
Żywy metal zabezpiecza i chroni przed rdzewieniem
Bez stosowania powłok woskowych i past polerujących
Bez silikonu w składzie
Pozostawia elastyczną, trwałą warstwę wierzchnią
Proste nakładanie pierwsze jak i kolejne pielęgnacyjne
#detailing #autodetailing #cardetailing #kosmetykisamochodowe #motoryzacja