Aktywne Wpisy
kamilxpompa +1207
Audi to stan umysłu #trzecieoko #powodz
RenkaRenkeMyje +1913
Swoją drogą komiczna sytuacja, że wladze w moim mieście zakazały dzisiaj picia wody z kranu i pisały aby zaopatrzyć się w sklepową.
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Dla mnie to najlepsza singleplayerowa gra w jaką grałem. Ale to tylko moja opinia.
@EagleOfFreedom: nawet na premierę nikt za bardzo nie czepiał się glitchy, chyba że tych blokujących postępy. Główna krytyka gry jest związana z niedotrzymanymi obietnicami i wyciętą zawartością. Mimo tych problemów to wciąż dobra gra, ale niestety tylko dobra.
Fabuła i klimat i tak bardziej mi podpadła niż w GTA V.
Gra jest fajna, ale za krótka. Po przejściu wszystkich questów próbowałem jeszcze wyczyścić mapę z zadań open worldowych, ale dość szybko odpuściłem, bo to bardzo repetetywne.
Glitchy wizualnych było sporo, ale
Z jednej strony każda z ww. konsol ma stary dysk talerzowy, 10-letni APU, mało RAM,
A to dlatego już na premierę mi się podobał, wystarczyło nie śledzić marketingowego p---------a
No i straciłem xD Chociaż tyle że kupiłem przez VPN z rosji za 60zł a nie 200 xD
Nauczka na przyszłość ? Zawsze pirać a kupuj dopacowane super edycje pare lat później za 20zł ^<^