Aktywne Wpisy
Qontrol +45
Znalazłem w garażu z 5 pudeł z płytami CD.
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
mati1990 +172
ciekawe ilu jest jak ja w tą majówkę, ni kropli browara ani innego alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
Jak masz 30 lat i jesteś #!$%@? to.....
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #agepill #depresja ##!$%@? #ehhhhhhhhhhhhh #ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
I im bliżej człowiekowi do tej drugiej liczby tym bardziej czuje że nie pasuje do tej młodzieży i próba zadawania się z nią byłaby trochę creepy i krindżowa
No a wśród staruchów to zostają już najcięższe przypadki raczej z bagażem (bardzo) złych doświadczeń i przeoraną psychą
Tych którzy tego nie zrobili zostaje maaaaaaaało i dużo ciężej im sobie znaleźć takie środowisko z różnych względów i nadrobić jeszcze większe opóźnienie które jeszcze milion razy gorzej rokuje niż kilka lat wcześniej
No w każdym razie
Jak jesteś np zahukanym socjofobicznym 20-latkiem ale jakimś cudem poznasz babę tolerancyjną we w miarę zbliżonym wieku i powiesz jej że no doświadczenie to ja mam marne a właściwie to zerowe, nie mam pracy/kolegów, mieszkam w piwnicy u rodziców heh to są jakieś tam niezerowe szanse że będzie ci to wybaczone i zaakceptowane
Jak jesteś zahukanym socjofobicznym 30-latkiem i jakimś (jeszcze większym) cudem poznasz babę tolerancyjną we w miarę
życzę ci tego z całego serca
@melancholijna_marchewka:
W sensie w wieku np 20 lat jakiś umiarkowany nieogar jeszcze ujdzie i w jakimś tam sensie można uznać że jest względnie normalny/powszechny (no nie do końca ale nie umiem znaleźć lepszego określenia).
Ale ten sam poziom w wieku 30 lat już wygląda (bardzo delikatnie mówiąc) źle i mogą pojawić się pytania typu co ty do cholery
Komentarz usunięty przez autora