Aktywne Wpisy
Milo900 +280
![Jabby](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Jabby_Pc6dT8B2RD,q60.jpg)
Jabby +82
Chciałbym tylko przypomnieć że Trump poprzez swoich ludzi w kongresie przez pół roku blokował pomoc dla Ukrainy.
Teraz dzięki jakiemuś debilowi będzie blokował do ostatniego ukraińskiego żołnierza.
A polskie trumpoidy klaszczą uszami z radości że ich idol ma już wygraną w kieszeni.
#usa #trump #ukraina
Teraz dzięki jakiemuś debilowi będzie blokował do ostatniego ukraińskiego żołnierza.
A polskie trumpoidy klaszczą uszami z radości że ich idol ma już wygraną w kieszeni.
#usa #trump #ukraina
#nieruchomosci #kredythipoteczny #nbp #kredyt #inflacja
źródło: comment_1649357175fbzQ63kj20w1OQ2PH6rn3w.jpg
Pobierz@Lanc: "Najgorzej zarabiający" powinni albo sięz tym pogodzić i obniżyć oczekiwania, albo jeździć na dupach i się rozwijać, żeby nie zarabiać "najgorzej"...
@tellet co ja ci poradzę, że w tym kraju nie promuje się narracji typu "jak chcesz więcej zarabiać to się postaraj, zainwestuj w siebie itp" tylko "jak mało zarabiasz to ci rząd dopłaci, nie musisz się przejmować".
Dobija mnie ta roszczeniowosc i nieporadność tego narodu
Najlepiej aby państwo prowadziło cały czas za rękę
Ja kredyt wziąłem przed pandemią, dom budowałem w pandemii i w pandemii na szybko chcieliśmy skończyć, udało się w 6 miesięcy od łopaty. Bo czuliśmy, że będzie kiepsko. Rata początkowa 1700, obecnie 2800.
@radkiewiczmariusz: Serio?
źródło: comment_1649395613wvn4aN9oXf2vFaLxb30ogE.jpg
PobierzSerio!
@radkiewiczmariusz No i #!$%@? mnie to obchodzi. Kredyt to zawsze ryzyko. To nie powód aby społeczeństwo się na te kredyty składało.
A jeśli coś bank nalicza nie zgodnie z prawem to do sądu jak frankowicze - gdzie niektóre sprawy o niektóre praktyki wygrywali.
@Nomad34: daj znać, gdzie najlepiej wybyć, od roku rozmyślam o ucieczce z tego kraju..