Jakie perfumy na pierwszy s--s w życiu? Mam 26 lat jestem dziewicą i to będzie moje pierwszy stosunek z kobietą, którą znam już od miesiąca, także w ten weekend zaprosiłem ją na wyjazd do hotelu i w ogóle ma być dużo atrakcji. Proszę o wasze wsparcie. #perfumy #pytaniedoeksperta
Mam 26 lat jestem dziewicą i to będzie moje pierwszy stosunek z kobietą
@202492: Chop jesteś czy baba? Jak chop to polecam Dylan Blue, świeżo-słodki, nieinwazyjny, męski, nie daj się namówić na te słodkie ulepy niby seksowne. A do baby to polecom Carolin Herrera Good Girl, mi lulok staje dymba jok czuja jak to wonio z takiej modej freli ( ͡°͜ʖ͡°)
@Krzysu: Chyba s--s z niemytym chłopem... Kouros to zapach intensywnych aż śmiedzących kwiatów, cytyny i starego moczu. Raz poczułem zapach Kourosa powstający naturalnie - powąchałem wierzch dłoni wsuniętej w majtki (żeby odciągnąć spodnie od brzucha jak siedziałem - która, będąc tam przez kilka chwil, otarłą się o wewnętrzną stronę gaci, na którą w ciągu dnia musiało spaść kilka kropel moczu. Tak
#perfumy #pytaniedoeksperta
@Sosabowski: co to znaczy nie przesadź?
@202492: Chop jesteś czy baba? Jak chop to polecam Dylan Blue, świeżo-słodki, nieinwazyjny, męski, nie daj się namówić na te słodkie ulepy niby seksowne. A do baby to polecom Carolin Herrera Good Girl, mi lulok staje dymba jok czuja jak to wonio z takiej modej freli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krzysu: Chyba s--s z niemytym chłopem... Kouros to zapach intensywnych aż śmiedzących kwiatów, cytyny i starego moczu. Raz poczułem zapach Kourosa powstający naturalnie - powąchałem wierzch dłoni wsuniętej w majtki (żeby odciągnąć spodnie od brzucha jak siedziałem - która, będąc tam przez kilka chwil, otarłą się o wewnętrzną stronę gaci, na którą w ciągu dnia musiało spaść kilka kropel moczu. Tak