Wpis z mikrobloga

@seraph88: przez pierwszy miesiąc przesiadki na iOS #!$%@?łem na potęgę. Teraz się zrobiłem fanbojem i mam pare produktów aplowski i nie wyobrażam sobie powrotu. Ale nigdy nie zapomnę jak mnie wszystko #!$%@? na samym początku (po prostu nie ogarniałem XD)
  • Odpowiedz
@seraph88: To ostatnia przesiadka jaką zrobiłeś. Nie wyobrażam sobie powrotu do androida. Jedynie służbowo zawsze mam androida (polityka firmy) i każdy od Samsunga po Xiaomi byl #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tomkkoo: @keram244: @yupitr: @luxixa: Ja generalnie styczność z iPhonami miałem wcześniej przy okazji testów aplikacji mobilnych, bezpośrednio na telefonach. I mega zaskakiwało mnie to, że taki leciwy już 5S albo 6 działy normalnie, natomiast analogiczny Samsung S3, S4, Sony Xperia Z3, Z2 działały no słabo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@seraph88: zawołaj za miesiąc, dwa i potem trzy - serio!!
Jestem ciekawy jak to się będzie zmieniać, stoję przed dylematem a w sumie pojęcie mam podobne do ciebie.

Do tej pory android fanboy ale nie sądzę żeby było już teraz coś rozsądnego w androidowym świecie!
  • Odpowiedz
@seraph88: Jak się przyzwyczaisz do nieco innego systemu to potem z górki, ergonomia korzystania z iOS oraz prywatność jaką ten system zapewnia jest niedościgniona w przypadku Androida ( ͡° ͜ʖ ͡°) Od 6 lat korzystam z telefonów Apple i nigdy w życiu mi się nie zawiesił, wsparcie producenta jest bardzo długie. Tylko uważaj na uszkodzenia fizyczne, bo naprawa iPhone'ów to dramat.
  • Odpowiedz
@D_Train: ergonomia to przystosowanie narzędzi do anatomicznych możliwości człowieka; fakt, łatwiej znaleźć ajfona, którego będzie się dało obsłużyć jedną dłonią, no ale system to koszmar
  • Odpowiedz
@seraph88: Kup sobie etui którego rogi wystają nad ekran i ewentualnie nad przyklejone szkło. Jak jeździsz samochodem to uchwyt pod magsafe z ładowarką. Będziesz zadowolony z przesiadki :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@seraph88: jak robisz na telefonie coś więcej to jeszcze wrócisz. Jak jesteś messengerowco instagramowcem to docenisz ograniczenia tego systemu
  • Odpowiedz