Wpis z mikrobloga

Baiden w CCN

"Być może pamiętacie, że zostałem skrytykowany za nazwanie Putina zbrodniarzem wojennym, jest on zbrodniarzem wojennym."

@Lu7yn: Ciekawe co teraz makaron ma do powiedzenia ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Lu7yn: przyznam się że dałem się nabrać na te teksty konfederatów i innych o dziadkowej demecji, im dłużej czytam o bidenie tym bardziej widzę jak się nadaje na ten urząd.

Jeszcze się nabrałem na teksty na wykopie o tym jako to hehe lewak na stanowisku szpilki i różowe włosy, a potem przeczytałem życiorys.

Sam went to the Massachusetts Institute of Technology for a dual Master of Science degree in the
PiersiowkaPelnaZiol - @Lu7yn: przyznam się że dałem się nabrać na te teksty konfedera...

źródło: comment_1649091402M0wcr13gn0JZ5w21SDXdNN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
amerykanie ewidentnie mają swojego prezydenta za niedołężnego dziadka z demencją

@krmnkles: według sondażu 70% tak mysli, warto zauważyc, ze według tego samego sondazu, 80% hamburgerów myśli, ze to już początek wojny nuklearnej :|
  • Odpowiedz
@deziom:
biden musiał zrezygnować z walki o prezydenturę w 1988, jednym z powodów rezygancji były kłamstwa na temat swojego wykształcenia. min. kłamał że się znalazł w top 1/2 wyników w swojej grupie, a okazało się że był w samym ogonie, 76 z 85 studentów. jeżeli dobrze ściemniasz to też możesz próbować wmawiać innym że jesteś geniuszem xd
https://www.politifact.com/article/2020/may/07/ad-watch-fact-checking-video-about-bidens-academic/
  • Odpowiedz
Ciekawe co teraz makaron ma do powiedzenia ( ͡º ͜ʖ͡º)

@antypatol: biedak pewno słyszy, że poczta głosowa putina jest pełna i nie ma gdzie dzwonić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: ten w szpilkach specyficzny to zajmował się administracją nuklearną zarówno za trumpa jak i bidena, chłop widocznie zajebiście zna się na robocie tylko chyba go raz za bardzo napromieniowało i odbiło się na jego wyglądzie
  • Odpowiedz
Innym słowy środowisku Bidena mogło zależeć na wywołaniu tej wojny.

Innym słowy Trump nie dopuściłby do konfliktu, albo podniósłby poprzeczkę o wiele wyżej

@Phallusimpudicus: fakty w miarę poprawne, ale wnioski już niekoniecznie.
Kontekst geopolityczny obydwu wydarzeń jest bardzo znacząco różny. Przede wszystkim, prezydent USA patrzy z perspektywy racji stanu USA, a nie "sprawiedliwości na świecie". Wydaje się, że Trump skoncentrował się zdecydowanie bardziej na rywalizacji z Chinami, a Korea pln
  • Odpowiedz