@EpicElion masełko i papier do pieczenia, i robię na "dwa cykle" tostera, zawsze wychodzą chrupiące i gorące w środku, dobrze że sosik mam z lodówki ( ͡º͜ʖ͡º)
@v1lk: ja ostatnio obczailem zajebista rzecz do tostow, w lidlu jest takie pesto czerwone - paprykowe chyba, smarujesz jednego tosta tym od wewnatrz, zajebista sprawa ( ͡°͜ʖ͡°)
@dyslexia jaki twarogowy? Zwykły żółty ( ͡º͜ʖ͡º) a to białe to sos czosnkowy ( ̄෴ ̄)
@pieczony_szczur_z_ogniska no chwilkę trzeba odczekać zanim się poda, bo faktycznie można się poparzyć jeżeli się spróbuje zjeść całość od razu ( ͡°ʖ̯͡°)
#pokazmorde to ja, 38 lat. Napiszcie co macie najgorszego, że low quality bait, że wieloryb, że dziwny kolor włosów i kolczyk jak u krowy, lecimy z inwektywami!
#glodnyjakwilk #gotujzwykopem #jedzenie #tosty
@EpicElion mam swój sposób ( ͡º ͜ʖ͡º) w środku gorące jak lawa, na zewnątrz chrupiące ( ╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Udanego weekendu mireczku (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@pieczony_szczur_z_ogniska no chwilkę trzeba odczekać zanim się poda, bo faktycznie można się poparzyć jeżeli się spróbuje zjeść całość od razu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A sałata dobra, nie narzekam (ʘ‿ʘ)
@EpicElion: mnie jeszcze nigdy zimne w środku nie wyszły (wręcz tak gorące, że trzeba chuchać, albo czekać). Jakiś ciulowy opiekacz masz.