Aktywne Wpisy
Wszedłem na Google maps zobaczyć jak wyglądają przedmieścia i wsie pod Moskwą. Wybrałem jakąś losowa i nie wygląda to źle. Muszę powiedzieć, że poziom przynajmniej bogatych miast krajów zachodnich.
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Zaznaczam że to totalnie losowe miejsca do prawda blisko stolicy ale wciąż to losowe miejsca na Google maps.
#ukraina
Elon Musk właśnie oficjalnie pokazał faka Unii Europejskiej. Jedyny człowiek którego stać na to żeby być wolnym
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
#bekazlewactwa #ekonomia #polska #bitcoin
Może mi ktoś powiedzieć na co liczą Ukraińcy, którzy teraz kierują się albo dopiero dotarli do Wrocławia? Miasto jest już zwyczajnie pełne, praktycznie nie ma mieszkań czy pokoi do wynajęcia. Czemu Ci ludzie nie rozjadą się po mniejszych miejscowościach? Przecież chyba lepiej wynająć sobie mieszkanie w mniejszej miejscowości niż spać na dworcu czy w przygotowanych schroniskach, prace będą mieli taka samą tu i tam, bo większość szuka zajęcia przy sprzątaniu czy kasjerach itp. Nawet jeśli mają rodzine czy znajomych we Wrocku to jeśli Ci nie są w stanie im zapewnić dachu nad głowa na długi okres czasu to na co oni liczą?
Komentarz usunięty przez moderatora
@puto: Dałoby się, Niemcy wnioskowali o to w parlamencie UE, strona polska jest przeciwna ¯\_(ツ)_/¯
Dałoby się ale pan PiS dumnie zablokował to rozwiązanie w EU