Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +140
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +100
#wojna #ukraina #rosja #geopolityka
@mblacks: ma swoje odpały, ale zwykle pisze z sensem
#!$%@? gość opisał siebie co do joty i nawet mu nic nie zaświeciło xD Ale myślę, że to bardziej kwestia cynizmu i hipokryzji
XDDDDDDDDDD
@mblacks:
Nawet największa gnida może mieć rację i trochę tej racji w tym przypadku Ziemkiewicz niestety ma. Wychodzi rzecznik MSZ i sam mówi, że "jesteśmy sługami narodu ukraińskiego" xD. Jak to można "dobrze" zinterpretować?
A dlaczego, to zupełnie inna historia. 30 lat by starczyło, w poważnym suwerennym państwie.
Zamiast pomagać z głową, to zrobione wszystko na rympał. Wszędzie Ukraina i ta wojna będzie miała taką inflację pomocy że wszystkim to się zaraz znudzi, a dwa - obwiniani będą za
Daj spokój, Ziemkiewicz to okrutny propisowski buc, który zorientował się że otwarte promowanie pisowskiego gówna swoją twarzą to może nie być najlepszy pomysł na dłuższą metę, więc się bawi w symetryste. Tak jak Mazurek zresztą.