Aktywne Wpisy
deafpool +198
Karyna która mieszka pode mną co godzinę wychodzi na balkon żeby sobie zajarać. W moim mieszkaniu śmierdzi dymem papierosowym tak, że aż chce się rzygać. Najgorzej jest w takie dni jak ten, gdy prawie w ogóle nie ma wiatru. Smród zostaje w moich pomieszczeniach.
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
Goronco +397
#nieruchomosci
Chryste panie XDDDDDDDDDDDD
Chryste panie XDDDDDDDDDDDD
Dzisiaj ci sami covidianie wszyscy równo bez kagancy i nikt nie stoi na zewnatrz jak to do tej pory było bo piekarnia mała i tłocza się wewnątrz.
PAN powiedział, ze wirusa nie ma i jak kamfora owieczki pozdejmowały maski i zachowują się tak jakby nie było ostatnich 2 lat i ktoś wyciał z historii ich zachowanie w tym samym miejscu.
#koronawirus
Natomiast sztywne ustalanie bo sie komuś w rządzie wydaje ze piątek 17:45 albo poniedziałek 8:00 albo to dobra data, to sory... ale to jest parodia. W równaniu mamy ZMIENNĄ wobec której nalezy ustanawiać przepisy. Skoro zmienna jest zmienna a nie stała to i stałych dat nie może byc.
Przez
@mikuli: Jesteś pewny że obecnie mimo braku objawów nie jestes chory i nie powinienes być na izolacji? Zdanie eksperta jest jednoznaczne. Może lepiej idz do szpitala na badania aby wykluczyć objaw bezobjawowy.
@Bigbluee: cyrk to był jak covid grasował w lesie i nie można było do niego wchodzić! (byłem wtedy w lesie covida nie spotkałem)
@mikuli: większość w polsce umieraja na covid nie dlatego, że covid ich zabił tylko
Szczepionki działają ✓
Każdy miał czas się zaszczepić nawet kilka razy✓
Szczepionka nie zmniejsza rozprzestrzeniania ✓
Zatem do jakiej cholery po co nam obostrzenia ? Kto wierzy w szczepionki się zaszczepił kto nie chce się szczepić ten tego nie zrobił i nie zrobi. Traktujmy to jak sezonowe masowe przeziębienie i tyle. Jeśli nie przestaniemy olewać wirusa to maseczki, obostrzenia zostaną na stałe. Mam wrażenie że dla
Tak samo można mówić o legalizacji marihuany
WCZORAJ GANIAŁA MNIE POLICJA DZIŚ NIE GANIA JAK SIĘ Z TYM CZUJECIE?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bigbluee: mistrzu doinformuj się jak to ma wyglądać w placówkach medycznych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wracając do głównego wątku - po co oczekujesz takiego rozwiązania skoro i tak nie nosiłeś w ogóle maski bo miałeś to w dupie? XD
@mentari: czyli w placówkach medycznych wirus jest a w piekarni albo biedronce nie ma.