Wpis z mikrobloga

@Louis_de_Pointe_du_Lac: jak by to był mój rewir to bym chętnie odwalił taki cyrk że zaprosił do swojego mieszkania, zaproponował cenę 40% niższą niż rynkowa BO BARDZO MI SIĘ ŚPIESZY ale potem przed aktem stwierdził że musi być Pan Kuba ze zdjęcia bo głównym powodem że ich wybrałem jest że to taka śliczna para i chciałem im pomóc na nowej drodze życia XD
  • Odpowiedz
@Praemislia: w Niemczech to standard. Zdjęcia jak na tindera, z całym życiorysem. Ludzie piszą, że nie mają zwierząt, nie planują dzieci, nie palą, nie hałasują. Potem np. dostajesz arkusz i masz wypełnić, czy masz jakieś ciekawe hobby (np. granie na instrumentach), które jest głośne i cię skreśla. Castingi na mieszkania są często organizowane tak, że 30 osób stoi w mieszkaniu, każdy opowiada właścicielowi ile zarabia, gdzie pracuje, czemu się przeprowadza i
  • Odpowiedz
@Praemislia: Ja dziś wyrzuciłam ze skrzynki dwie ulotki o szczęśliwej rodzince poszukującej mieszkania w moim bloku, podpisane przez pana Antoniego z rodzina i pana Mikołaja z rodzina z tymi samymi numerami telefonów, u mnie już się nie starają z tymi oszustwami xD
  • Odpowiedz