Aktywne Wpisy
Kagernak +168
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
brazowooka_eS +411
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
#neuropa #ordoiuris #bekazprawakow #dobrazmiana #bekazpisu #bekazkatoli #ukraina #wojna #rosja
https://www.money.pl/gospodarka/oligarcha-putina-dzialal-w-polsce-w-kregu-bliskim-ordo-iuris-6752417380834208a.html
@SirSherwood: Czyli chcesz uprawiać propagandę tak samo jak PiS. I tak samo jak PiS uważasz, że twoje idee są piękne i szlachetne więc masz moralne prawo, aby je narzucać innym.
@wintar: XD
POV: odkryłeś jak działa jakikolwiek system stworzony przez człowieka. Gratulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@deziom: Hakerzy ujawnili, że Ordo współpracuje z CitizenGO chociaż te dana są dostępne publicznie na stronie Ordo XD
prócz tego wykryto dwa przelewy, po 11 tysięcy pln każdy xD Kwota robi wrażenie XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Srogie piguły XD
nie jest mowa o SDP tylko o "prawie wszystkich politycznych" w Niemczech :D
na pytanie czemu Rafi kłamie tak samo jak Scholz, promujący NS2 nie musisz odpowiadać
@wpisynienawisci: za lewakami czy za eko terrorystami? Bo lewaków i lgbt to raczej się wyśmiewa u ruskich.